Re-Frame Your Life Programma

voor een levensveranderende doorbraak

Do mind your step, step into your heart FIRST!

Versla moeiteloos en gemakkelijk al jouw beren op de weg zodat je weer stevig in je schoenen staat en je weer de vrolijke versie van jezelf wordt!

​Belemmerende overtuigingen kunnen heel hardnekkig zijn en je aardig in de weg zitten. Zo hardnekkig dat ze hun functie verliezen en de regie overnemen. Ze werken verlammend. Figuurlijk en zeker ook letterlijk. Je voelt ze in je lijf. Emoties en overtuigingen die in je lijf zijn gaan zitten, kun je niet even weg denken, ombuigen, ‘zo maar’ loslaten. Ze zitten in je DNA.

Je hoofd, je hart en intuïtie werken al langere tijd niet met elkaar samen en dat zorgt voor dat onbestemde knagende gevoel. Dat gevoel waar je heel vaak niet de vinger op kunt leggen. Het vertelt je dat er iets ‘scheef’ zit en geeft verwarring. Je weet vaak niet eens meer welke emoties nou precies van jouzelf zijn en van de ander. Dat maakt het ontzettend lastig om de juiste keuzes te maken. Want waar doe je nou goed aan? Je hoofd vertelt je continue wat anders dan je gevoel.

Geef je interne besturingssysteem een update

Hardnekkige overtuigingen en negatieve emoties, evenals angsten en blokkades die chronisch zijn geworden en die je VOELT moeten ge-eraset worden, gedeletet, oftewel worden overschreven met NIEUWE informatie. En vervolgens moet er voor worden gezorgd dat wat je gevoel je vertelt óók weer klopt met je hoofd. Je bent dan weer in verbinding met jezelf. Daardoor voel én weet je weer wat goed is voor jou. En omdat die afstemming er is ga je heel andere keuzes maken. Je voelt je licht, ervaart complete rust en hebt weer energie. Zie het als een update van je interne besturingssysteem! Dat vraagt wel om het perfecte recept en een ‘geheim’ ingrediënt.

Het perfecte recept!

Een veel gehoorde opvatting is dat iets waar je al heel lang last van hebt, ook een lange weg vraagt om het op te lossen. Complete nonsens. Zolang je kiest voor de juiste oplossing.

Als er toch eens zo’n recept was voor het doorbreken van je overtuigingen…. Nou, dat is er! Het recept bevat een ‘geheim’ ingrediënt! Het recept houdt rekening met wat jij in het bijzonder als vrouw nodig hebt in het doorbreken van alles wat jou jarenlang blokkeert en je steeds meer tot stilstand had heeft gebracht.

Je kreeg het eerder niet opgelost met mindfullness. Mindfulness geeft slechts bewustwording. Dat kan weliswaar helpen om er achter te komen waar het probleem zit of wat er speelt, oplossen doet het niks omdat dan nog steeds je gevoel wat anders blijft zeggen. Natuurlijk is wel éérst bewustwording nodig voor een volgende stap.

Je hebt iets nodig wat vele malen krachtiger is!

Bespaar jezelf dus de nieuwe frustratie. Stop met aanmodderen!
Want,
is het niet dodelijk vermoeiend om voor een weg te kiezen die lang en moeizaam aanvoelt?

Misschien heb je heel lang aan symtoombestrijding gedaan. Overgewicht is een goed voorbeeld van hoe we onnodig veel energie kunnen verspillen met het volgen van een afvalprogramma als oplossing voor een probleem dat niet het WERKELIJKE probleem is.

Onverwerkte trauma’s, vervelende gebeurtenissen, het letterlijk opkroppen van emoties vinden altijd op een andere manier een uitweg wanneer je ze niet aanpakt.

De één wordt ziek, de ander ervaart vage klachten, ontwikkelt een eetstoornis, het vertaalt zich in overgewicht, noem maar op.

Het is een KENMERK, een symptoom, van een vastgeroest patroon dat in stand wordt gehouden door al die belemmerende gedachten. Op zeker dat je die belemmerende gedachten ook tegen komt op andere vlakken van je leven. Het is jouw rode draad!

Ben jij er klaar voor om de wortel aan te pakken?

Ja, ik wil met jou uitgebreid onderzoeken welke blokkades en negatieve emoties mij tegen houden bij het boeken van succes, het behalen van mijn doelen, het uitlaten komen van mijn dromen!

Nieuwsgierig naar mijn aanbod? Laten we het dan samen onderzoeken. Ik laat je nooit bij mij het Re-Frame Your Life Programma starten wanneer ik denk dat jij er nog niet klaar voor bent. We willen immers gegarandeerd resultaat en dat kan alleen als je er echt, echt, helemaal voor gaat.

Ben je er helemaal klaar voor om die beren naar huis te sturen?!

Hoe zou het voor je zijn om vanuit stilstand weer in de actiemodus te komen? De vrijheid te voelen om vanuit rust en vertrouwen andere keuzes te maken? Keuzes die bij jouw eigenwaarde passen? De mogelijkheden en de kansen weer te zien? Je leeft weer in lijn met wie je bent? Je te ontvouwen tot een krachtige zelfverzekerde vrouw?

 

 

Wat als je

Weer mogelijkheden en kansen ziet?

Je de vrijheid voelt vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes durft te maken?

Jij je niet langer laat beïnvloeden door de kritiek van anderen?

Je weer straalt en sprankelt?

Rust en ruimte in je lijf en je hoofd voelt?

Je zin hebt in de dag zodra je wakker wordt

De emotionele ballast heeft plaatsgemaakt voor emotionele vrijheid?

Rust en ruimte in je lijf en je hoofd voelt?

Alles in de wetenschap dat dit een uitkomst oplevert waar jij een levenlang profijt van hebt!

In een 1-1 gesprek kijken we samen wat jij echt nodig hebt, ontrafelen we de belangrijkste van jouw bewuste en onbewuste issues en onderzoeken we of je op het juiste moment op de juiste plek zit.

En jij? Jij hebt meteen een goede indruk gekregen of je het ziet zitten om met mij te werken. Want zodra je bij mij de (digitale) deur uitloopt, heb jij de keuze al gemaakt!

Aju Paraplu met al die beren! Re-frame Your Life!

Duur van het traject:

Het Reframe-Your-Life-traject bestaat uit drie fases. Tijdens dit traject staan jouw doorbraaksessies met behulp van Creatrix® centraal. Deze sessies zorgen immers voor de omwenteling die nodig is om jou terug bij jezelf te brengen waardoor je ook weer terug op je levenspad komt. Omdat van te voren niet precies is te voorspellen hoeveel doorbraaksessies nodig zijn, verschilt de duur van het traject per persoon. Gedacht moet worden aan ongeveer zo’n vier tot vijf maanden. De derde fase is optioneel. Als je alleen voor fase 1 en 2 kiest dan ben je vaak al binnen DRIE maanden klaar!

De drie fases

De voorbereidende fase

De eerste fase is de voorbereidende fase. Deze fase is bedoeld om extra helder te kijgen dat je op het juiste moment op de juiste plek zit. Het intakegesprek heeft ons al een goed beeld gegeven. Toch is het belangrijk om hier nog verder op in te tunen. In deze fase bouwenn het vertrouwen op wat nodig is om je volledig veilig en comfortabel te voelen om te gaan starten met de Creatrix®-sessies in de tweede fase. Het vertrouwen en het gevoel van veiligheid is nodig om je onbekommerd mee te kunnen laten voeren in het proces zodat de doorbraak MOEITELOOS en GEMAKKELIJK verloopt. Dit is de énige manier om de doorbraak te kunnen realiseren. Ik zal nooit met je verder gaan als uit deze fase blijkt dat het vertrouwen en het commitment niet 100% aanwezig is.

De doorbraakfase

In de tweede fase gaan we Creatrix® in. Deze fase bestaat uit de sessies die nodig zijn om jou van alle issues die jou op het moment dat je met dit traject van start ging af te helpen. Het aantal sessies verschilt per persoon. We gaan door met deze fase totdat alle issues waar je mee kwam niet langer een probleem voor je vormen. Op dit gedeelte wordt RESULTAATSGARANTIE gegeven.

Creatrix® is een belevingsgerichte methodiek. Dat betekent dat je pas na de eerste sessie hebt ervaren om te kunnen weten wat een sessie inhoudt. Daarom is dat stukje wat ‘vaag’ blijft  pas weggenomen na de eerste sessie. Dat is tegelijkertijd de reden waarom vertrouwen in het proces en in mij van cruciaal belang is om de beslissing te kunnen nemen dat een traject voor jou is. Als het HOE voor jou belangrijker is dan de uitkomst, dan zit je hier niet op je plek. Tijdens Creatrix® werken we immers met het onderbewuste voor wie alles mogelijk is. Bedenk dat het je hoofd, je verstand is, wat je altijd in de weg heeft gezeten en dat het je ratio is wat we moeten omzeilen om tot een diepgaande doorbraak te kunnen komen. Wees gerust, in, fase 1 word je hier op voorbereid. Dus als je iemand bent die van nature veel in haar hoofd zit, ook dan gloort er licht aan het einde van de tunnel!

Keep Yourself on Track-fase

De laatste en derde fase bestaat uit een diepe verankering en borging van jouw doorbraak. Je krijgt in deze fase de tools en handvatten aangereikt o.a. in de vorm van een zestal masterclasses om te leren hoe emoties jouw interne kompas vormen die jou veilig door het leven leiden. Deze fase is optioneel. Toch raad ik je sterk aan om deze fase niet over te slaan. Je kijk op de wereld en hoe jij jezelf ziet en hoe jij je over jezelf voelt is 180 graden anders. Daar hoort nieuw bijpassend gedrag bij en dat kan even wennen  zijn. Je leert dat emoties jou feedback geven op alles wat je doet en hoe je daar naar mag luisteren en handelen.

Ik zal jou nooit ergens ‘in praten’ als ik het gevoel heb dat je niet op het juiste moment op de juiste plek zit. Het ‘intakegesprek’ is onder andere bedoeld om dit voor ons beiden nader te onderzoeken. Er wordt immers garantie gegeven op het resultaat.

Gedurende het hele traject wordt je stap voor stap zorgvuldig naar de volgende stap geleid.

De zeven belangrijkste voordelen om voor GOUD te kiezen.

  • Geen 13-in-een dozijn-traject
  • Geen langdurig, moeizaam en ingewikkeld traject, wél een traject met impact
  • Resultaatsgarantie; uniek in de wereld van methodieken op het gebied van emotionele en  mentale gezondheid
  • 100% resultaat voor 100% van de vrouwen
  • Levensveranderend en nooit meer terugvallen in oude patronen
  • Ik ben jou altijd 10 stappen voor want ooit zat ik op jouw stoel. Ik kan het proces redelijk nauwkeurig voorspellen en zie al voordat jij het zelf ziet de uitkomst van jouw tranformatie voor mij.
  • Een traject wat gepaard gaat zónder tranen en vaak zelfs met een lach, hoe klein of groot je trauma ook is. Ja, heus, dat kan echt!

Mijn Re-Frame Your Life Programma is voor jou als:

R

Je korte metten wilt maken alles wat jou blokkeert

R

Stopt met de situatie of anderen de schuld te geven bij alles wat je niet lukt of hoe jij je voelt.

R

Je in staat bent om het echte probleem in de ogen te kijken.

R

Je er 100% klaar voor bent om het echte probleem aan te pakken.

R

Je een oplossing zoekt waarbij het resultaat gegarandeerd en 100% blijvend is.

R

Je een weg zoekt die veilig, snel en zéér effectief is.

R

Je een regelrechte doorbraak zoekt in jouw jarenlange strijd.

R

Je het gevoel hebt jezelf een beetje te zijn kwijt geraakt.

R

Je iets zoekt wat wezenlijk anders is dan alles wat je ooit hebt gedaan.

Dus wil jij

Van gefrustreerd en gestrest naar ontspannen en geen gedoe?

Van leven met de rem er op naar voluit er voor gaan?

van futloos en moedeloos naar stralend en sprankelend?

Van emotionele muts naar een sterke krachtige zelfverzekerde vrouw?

Van ronddraaien in dezelfde cirkeltjes zonder een centimeter op te schieten naar flow

Van eeuwige twijfel naar vertrouwen om de juiste keuzes te durven maken!

Van malende gedachten naar een kalme geest

Van voortdurend rekeninghouden met anderen jezelf op de eerste plaatszetten

Van over je eigen grenzen heen gaan weer gezond grenzen durven aangeven zonder dat je bang bent wat anderen daar van vinden

Van over je eigen grenzen heen gaan weer gezond grenzen durven aangeven zonder dat je bang bent wat anderen daar van vinden

Van een zwaar hart naar een opgelucht hart

Ja! Het klinkt mij als muziek in de oren!

Om een grandioos resultaat met jou te bereiken zet ik een unieke tool in. Een tool die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. Want vrouwen zitten anders in elkaar en dus heb jij nét even wat anders nodig dan een man.

Meer hierover lees je hier: Creatrix®