Klaar om afscheid te nemen van al je issues?

Je wilt al jaren af van de overtollige kilo’s. Met elke nieuwe poging geloofde je eigenlijk steeds een beetje minder dat het je ooit zou kunnen lukken. En wat je vreesde, gebeurde. Je viel in eerste instantie enthousiast af…. En dan gebeurde er wat en zocht je keer op keer de oplossing in eten. Wat je met je hoofd wel weet, spreekt je gevoel tegen.

Wat als ik jou nou eens laat ontdekken dat wat je eerder deed niet per se verkeerd was maar niet wat je op dat moment nodig had en dus hoogstwaarschijnlijk nu ook niet!

Als de emoties en overtuigingen zó diep zitten heb je wat anders nodig dan een nieuw dieet of eetschema. Anders eten houdt je niet vol omdat emoties je (eet)gedrag bepalen. De oplossing zit hem in hoe jij je voelt en hoe jij over jezelf denkt, en de ruimte die jij jezelf geeft om een bepaald resultaat te kunnen behalen.

Je krijgt wat je met hoofd wel weet maar in je hart niet voelt niét op één lijn met ‘handvatten die je krijgt aangereikt’, nieuwe inzichten, of oefeningen waarbij je tegen jezelf in de spiegel moet zeggen dat je (bijvoorbeeld) van jezelf houdt. Dat komt echt niet binnen hoe hard je ook je best er voor doet. Je hebt misschien zelfs een hartgrondige hekel aan jezelf of je lijf gekregen. Dus tegen jezelf zeggen dat je van jezelf houdt…. No way! Dat voelt erg tegennatuurlijk. Je mindset veranderen lukt niet als je gevoel wat anders zegt!

Je krijgt het ook niet opgelost met mindfulness. Mindfulness geeft slechts bewustwording. Dat kan weliswaar helpen om er achter te komen waar het probleem zit of wat er speelt, oplossen doet het niks omdat dan nog steeds je gevoel wat anders blijft zeggen. Natuurlijk is wel éérst bewustwording nodig voor een volgende stap.

Wat ook verre van voldoende werkt is leren om je ‘valkuilen’ te omzeilen en verleidingen te weerstaan. Dat kost alleen maar nog meer negatieve energie en geeft opnieuw frustratie. Je enige valkuil is je onderbewuste wat jouw continue saboteert!
Je hoeft ook geen grip te krijgen op of controle te krijgen over je eetgedrag. Kost wederom veel te veel moeite en geloof mij, dat gaat allemaal niet werken namelijk.

Je hebt iets nodig wat vele malen krachtiger is!

Bespaar jezelf dus de nieuwe frustratie. Stop met aanmodderen!
Want,
Is het niet dodelijk vermoeiend om steeds maar weer de strijd aan te gaan met je lijf? Met de overtollige kilo’s? Om toch steeds maar weer aan door te hollen naar de volgende afvalpoging?

Overgewicht is een goed voorbeeld van hoe we onnodig veel energie kunnen verspillen met het volgen van een afvalprogramma als oplossing voor een probleem dat niet het WERKELIJKE probleem is.

Onverwerkte trauma’s, vervelende gebeurtenissen, het letterlijk opkroppen van emoties vinden altijd op een andere manier een uitweg wanneer je ze niet aanpakt.

De één wordt ziek, de ander ervaart vage klachten, je ontwikkelt een eetstoornis of het vertaalt zich in overgewicht.

Ben jij er klaar voor om de wortel aan te pakken?

Ja, ik wil met jou uitgebreid onderzoeken welke blokkades en negatieve emoties mij eerder tegenhielden bij het volhouden van een afvalprogramma.

Nieuwsgierig naar mijn aanbod? Laten we het dan samen onderzoeken. Ik laat je nooit bij mij het (Re)Style Your Life Programma starten wanneer ik denk dat jij er nog niet klaar voor bent. We willen immers gegarandeerd resultaat en dat kan alleen als je er echt, echt, helemaal voor gaat.

Ben je helemaal klaar voor die allerlaatste poging?

Voor iedereen die zegt: ik wil mijn gewicht gaan beheersen, al vaker minder heeft gegeten, meer is gaan sporten en waarbij het toch niet lukte. Voor iedereen die stiekem best wel weet dat er iets anders speelt.
Eerst doorbreek je de blokkades, de hardnekkige overtuigingen, en dan komt het resultaat.

Wat als 

Je de issues met je (over)gewicht of je lijf niet meer voelt?

Je kunt eten zonder dat je eetgedrag wordt gedreven door emoties.

Je leven niet meer wordt geobsedeerd door je gewicht?

Je ontspannen en zonder gedoe daarná kunt afvallen?

Rust en ruimte in je lijf en je hoofd voelt?

Alles in de wetenschap dat dit jouw laatste poging is! En veel, héél veel meer dan dat!

In 1-1 coaching kijken we samen wat jij echt nodig hebt. Om dat te kunnen doen starten we met een verkennend en vrijblijvend gesprek.

In maximaal drie kwartier kijken we waar je tegen aanliep bij eerdere afvalpogingen en wat je van mijn begeleiding mag verwachten. Om jouw succes te kunnen garanderen verwacht ik ook wat van jou. We zullen dat bespreken en op basis van ons gesprek doe ik je een passend aanbod. Ik leg je exact uit wat mijn programma inhoudt.

En jij? Jij hebt meteen een goede indruk gekregen of je het ziet zitten om met mij te werken. Want zodra je bij mij de deur uitloopt, heb jij de keuze al gemaakt!

Mijn (Re)Style Your Life Programma is voor jou als:

R

Je korte metten wilt maken met de issues op en achter je (over)gewicht.

R

Stopt met de situatie, je overgewicht of anderen de schuld te geven bij alles wat je niet lukt of hoe jij je voelt.

R

Je in staat bent om het echte probleem in de ogen te kijken.

R

Je er 100% klaar voor bent om het echte probleem aan te pakken.

R

Je een oplossing zoekt waarbij je niet (opnieuw) je shit hoeft te bespreken en te analyseren.

R

Je een oplossing zoekt waarbij het resultaat gegarandeerd en 100% blijvend is.

R

Je een weg zoekt die veilig, snel en zéér effectief is.

R

Je een regelrechte doorbraak zoekt in jouw jarenlange strijd.

R

Je het gevoel hebt jezelf een beetje te zijn kwijt geraakt.

R

Je iets zoekt wat wezenlijk anders is dan alles wat je ooit hebt gedaan.

Dus wil jij

Van gefrustreerd en gestrest naar ontspannen en geen gedoe?

Van leven met de rem er op naar voluit er voor gaan?

van futloos en moedeloos naar stralend en sprankelend?

Van emotionele muts naar een sterke krachtige zelfverzekerde vrouw?

Ja! Het klinkt mij als muziek in de oren!

Om een grandioos resultaat met jou te bereiken zet ik een unieke tool in. Een tool die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. Want vrouwen zitten anders in elkaar en dus heb jij nét even wat anders nodig dan een man. Meer hierover lees je hier: De kern