Klaar om afscheid te nemen van al je issues?

Wat je hoofd je vertelt klopt niet met je gevoel

Wat als ik jou nou eens laat ontdekken dat wat je eerder deed niet per se verkeerd was maar niet wat je op dat moment nodig had en dus hoogstwaarschijnlijk nu ook niet!

​Belemmerende overtuigingen kunnen heel hardnekkig zijn en je aardig in de weg zitten. Zo hardnekkig dat ze hun functie verliezen en de regie overnemen. Ze werken verlammend. Figuurlijk en zeker ook letterlijk. Je voelt ze in je lijf. Emoties en overtuigingen die in je lijf zijn gaan zitten, kun je niet even weg denken, ombuigen, ‘zo maar’ loslaten. Ze zitten in je DNA.

Je hoofd, je hart en intuïtie werken al langere tijd niet met elkaar samen en dat zorgt voor dat onbestemde knagende gevoel. Dat gevoel waar je heel vaak niet de vinger op kunt leggen. Het vertelt je dat er iets ‘scheef’ zit en geeft verwarring. Je weet vaak niet eens meer welke emoties nou precies van jouzelf zijn en van de ander. Dat maakt het ontzettend lastig om de juiste keuzes te maken. Want waar doe je nou goed aan? Je hoofd vertelt je continue wat anders dan je gevoel.

Geef je interne besturingssysteem een update

Hardnekkige overtuigingen en negatieve emoties, evenals angsten en blokkades die chronisch zijn geworden en die je VOELT moeten ge-eraset worden, gedeletet, oftewel worden overschreven met NIEUWE informatie. En vervolgens moet er voor worden gezorgd dat wat je gevoel je vertelt óók weer klopt met je hoofd. Je bent dan weer in verbinding met jezelf. Daardoor voel én weet je weer wat goed is voor jou. En omdat die afstemming er is ga je heel andere keuzes maken. Je voelt je licht, ervaart complete rust en hebt weer energie. Zie het als een update van je interne besturingssysteem! Dat vraagt wel om het perfecte recept en een ‘geheim’ ingrediënt.

Het perfecte recept!

Een veel gehoorde opvatting is dat iets waar je al heel lang last van hebt, ook een lange weg vraagt om het op te lossen. En dat is onzin. Zolang je maar beschikt over het perfecte recept.

Als er toch eens zo’n recept was voor het doorbreken van je overtuigingen…. Nou, dat is er! Het recept bevat een ‘geheim’ ingrediënt! Het recept houdt rekening met wat jij in het bijzonder als vrouw nodig hebt in het doorbreken van alles wat jou jarenlang blokkeert en je steeds meer tot stilstand brengt.

Je kreeg het eerder niet opgelost met mindfulness. Mindfulness geeft slechts bewustwording. Dat kan weliswaar helpen om er achter te komen waar het probleem zit of wat er speelt, oplossen doet het niks omdat dan nog steeds je gevoel wat anders blijft zeggen. Natuurlijk is wel éérst bewustwording nodig voor een volgende stap.

Wat ook verre van voldoende werkt is leren om je ‘valkuilen’ te omzeilen en verleidingen te weerstaan. Dat kost alleen maar nog meer negatieve energie en geeft opnieuw frustratie. Je enige valkuil is je onderbewuste wat jouw continue saboteert!

Je hoeft ook geen grip te krijgen op of controle te krijgen over je eetgedrag. Kost wederom veel te veel moeite en geloof mij, dat gaat allemaal niet werken namelijk.

Je hebt iets nodig wat vele malen krachtiger is!

Bespaar jezelf dus de nieuwe frustratie. Stop met aanmodderen!
Want,
is het niet dodelijk vermoeiend om voor een weg te kiezen die lang en moeizaam aanvoelt?

Overgewicht is een goed voorbeeld van hoe we onnodig veel energie kunnen verspillen met het volgen van een afvalprogramma als oplossing voor een probleem dat niet het WERKELIJKE probleem is.

Onverwerkte trauma’s, vervelende gebeurtenissen, het letterlijk opkroppen van emoties vinden altijd op een andere manier een uitweg wanneer je ze niet aanpakt.

De één wordt ziek, de ander ervaart vage klachten, je ontwikkelt een eetstoornis of het vertaalt zich in overgewicht.

Het is een KENMERK van een vastgeroest patroon dat in stand wordt gehouden door al die belemmerende gedachten. Op zeker dat je die belemmerende gedachten ook tegen komt op andere vlakken van je leven. Het is jouw rode draad!

Ben jij er klaar voor om de wortel aan te pakken?

Ja, ik wil met jou uitgebreid onderzoeken welke blokkades en negatieve emoties mij tegen houden bij het boeken van succes, het behalen van mijn doelen, het uitlaten komen van mijn dromen!

Nieuwsgierig naar mijn aanbod? Laten we het dan samen onderzoeken. Ik laat je nooit bij mij het (Re)Style Your Life Programma starten wanneer ik denk dat jij er nog niet klaar voor bent. We willen immers gegarandeerd resultaat en dat kan alleen als je er echt, echt, helemaal voor gaat.

Ben je er helemaal klaar voor om die beren naar huis te sturen?!

Hoe zou het voor je zijn om vanuit stilstand weer in de actiemodus te komen? De vrijheid te voelen om vanuit rust en vertrouwen andere keuzes te maken? Keuzes die bij jouw eigenwaarde passen? De mogelijkheden en de kansen weer te zien? Je leeft weer in lijn met wie je bent? Je te ontvouwen tot een krachtige zelfverzekerde vrouw?

 

 

Wat als 

Weer mogelijkheden en kansen ziet?

Je de vrijheid voelt vanuit rust en vertrouwen de juiste keuzes durft te maken?

Jij je niet langer laat beïnvloeden door de kritiek van anderen?

Je weer straalt en sprankelt?

Rust en ruimte in je lijf en je hoofd voelt?

Je zin hebt in de dag zodra je wakker wordt?

De emotionele ballast heeft plaatsgemaakt voor ruimte en een gevoel van vrijheid?

Alles in de wetenschap dat dit een uitkomst oplevert waar jij een levenlang profijt van hebt!

In 1-1 coaching kijken we samen wat jij echt nodig hebt. Om dat te kunnen doen starten we met een verkennend gesprek. Een Aju Paraplugesprek, want weg is ook écht weg!

In een uur kijken we wat je grootste uitdaging van het moment is, waar je steeds opnieuw op vastloopt en hoe dit jou weghoudt van resultaat, je doelen. En natuurlijk hoe wat je van mij en een traject mag verwachten.

En jij? Jij hebt meteen een goede indruk gekregen of je het ziet zitten om met mij te werken. Want zodra je bij mij de deur uitloopt, heb jij de keuze al gemaakt!

 

Mijn (Re)Style Your Life Programma is voor jou als:

R

Je korte metten wilt maken alles wat jou blokkeert

R

Stopt met de situatie of anderen de schuld te geven bij alles wat je niet lukt of hoe jij je voelt.

R

Je in staat bent om het echte probleem in de ogen te kijken.

R

Je er 100% klaar voor bent om het echte probleem aan te pakken.

R

Je een oplossing zoekt waarbij je niet (opnieuw) je shit hoeft te bespreken en te analyseren.

R

Je een oplossing zoekt waarbij het resultaat gegarandeerd en 100% blijvend is.

R

Je een weg zoekt die veilig, snel en zéér effectief is.

R

Je een regelrechte doorbraak zoekt in jouw jarenlange strijd.

R

Je het gevoel hebt jezelf een beetje te zijn kwijt geraakt.

R

Je iets zoekt wat wezenlijk anders is dan alles wat je ooit hebt gedaan.

Dus wil jij

Van gefrustreerd en gestrest naar ontspannen en geen gedoe?

Van leven met de rem er op naar voluit er voor gaan?

van futloos en moedeloos naar stralend en sprankelend?

Van emotionele muts naar een sterke krachtige zelfverzekerde vrouw?

Ja! Het klinkt mij als muziek in de oren!

Om een grandioos resultaat met jou te bereiken zet ik een unieke tool in. Een tool die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. Want vrouwen zitten anders in elkaar en dus heb jij nét even wat anders nodig dan een man.

Meer hierover lees je hier: Creatrix®