Creatrix®, dé tool voor het vrouwenbrein!

Doorbreek de vicieuze cirkel!

Laat jij je (te veel) leiden door je negatieve gedachten en emoties? Laat jij je blokkeren door overtuigingen die belemmeren? Heb je te maken met irreële angsten en overtuigingen waarvan je met je hoofd wel weet dat het eigenlijk onzin is, maar je gevoel zegt wat anders?

Loop je daardoor vast in je werk, je relatie, bij het leiden van je eigen onderneming, in je privé leven? Heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde kringetjes rondloopt zonder een centimeter op te schieten?

Heb je al van alles geprobeerd en viel je toch altijd weer terug in oude patronen?

Patronen die voortkomen bijvoorbeeld uit

 • faalangst
 • je niet gezien en niet gehoord voelen
 • je niet goed genoeg voelen
 • je angst om door de mand te vallen
 • bang om niet aardig gevonden te worden
 • onzekerheid
 • jezelf niets waard vinden
 • het gevoel een buffer om je heen te moeten bouwen
 • het gevoel op je hoede te moeten zijn
 • bang om zichtbaar te zijn
 • angst om de controle los te laten
 • de angst voor leegte
 • (bijna) constant aanwezige emoties als intens verdriet, je boos voelen, wrok gevoelens koesteren
 • trauma’s

Angsten, overtuigingen die je beperken, onzekerheden waar je continue tegen aanloopt waardoor je volledig vastloopt bij alles wat je doet!

Creatrix®, dé tool voor het vrouwenbrein

In een fijn en wonderlijk traject rekenen we voorgoed af met belemmerende overtuigingen en diep verankerde blokkades met behulp van een persoonlijke ontwikkelingstool, Creatrix®, speciaal ontworpen voor vrouwen!

Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Vrouwen communiceren op een andere manier, hebben een ander stresssysteem en het immuunsysteem werkt anders, vrouwen focussen op een andere manier dan mannen en ook je hormonale cyclus heeft invloed op hoe we ons voelen en gedragen. Daarom verwerken we de dingen anders en dienen we de dingen anders aangereikt te krijgen. Creatrix® houdt daar rekening mee!

Het cruciale puzzelstukje dat eerder ontbrak!

Daarmee is Creatrix® hét ontbrekende puzzelstukje in de mentale en emotionele transformatie van VROUWEN! Ook als je al van alles hebt geprobeerd op dit gebied.

Onder alle lagen van onzekerheden, angsten, overtuigingen die belemmeren zit een sterke en krachtige vrouw. Die halen we te voorschijn!

Creatrix® laat je weer geloven in jezelf doordat je transformeert naar de beste versie van jezelf!

 

Creëer een nieuw verhaal!

Creatrix® is een sterke, krachtige zéér geavanceerde vorm van visualisatie waarbij alles gaat om CREATIE! We creëren namelijk een nieuw verhaal! Een verhaal wat bevalt. Want visualiseren is eigenlijk niets anders dan een geavanceerde vorm van dromen.

Denk jij nog wel eens terug aan je vakantie? Of aan andere mooie momenten die je hebt beleefd? En zie je het dan ook weer voor je? In alle geuren en kleuren?

Eigenlijk is alles wat je in gedachten herbeleeft en weer voor je ziet een soort visualisatie van het verleden. En als je kunt visualiseren in het verleden kun je ook visualiseren in de toekomst. Helemaal afgestemd op hoe jij het nou echt zou willen! Hoe jij je zou willen voelen!

Stap in een nieuwe werkelijkheid

Hoe zou het zijn om een nieuwe werkelijkheid te creëren door alle belemmerende overtuigingen die jou gevangen houden te vervangen door overtuigingen die helpend zijn? Jou vooruit helpen!

Vanuit de overtuigingen die nu helpend zijn, ben je in staat in een nieuwe werkelijkheid te stappen waarin je andere keuzes maakt. Keuzes die je vrijheid van leven bieden, jij je weer gelukkig voelt en kunt genieten!

Transformeer naar de beste versie van jezelf

Bij transformatie gaat het om creatie en omvorming. Je creëert iets nieuws en je vormt de dingen om. Bijvoorbeeld een belemmerende overtuiging wordt omgevormd tot een helpende overtuiging. Een negatieve gedachte wordt omgevormd tot een positieve gedachte. Als alles vanuit negatieve gedachten en doemdenken, en denken vanuit wat-als-scenario’s en denken gericht op verlies en tekorten wordt omgevormd tot de variant die nieuwe positieve dingen aantrekt, heb je een nieuwe identiteit gecreëerd.

Een transformatie gaat tot de kern van je ziel, je diepere wezen. Je maakt een diepgaande verandering door. Niet alleen je mentale instelling verandert, maar ook je mindset, je spirituele staat van zijn, en zelfs hoe je lijf voelt. Je laat wat je niet meer dient vrijwel onmiddellijk los en creëert een nieuwe identiteit.

Jouw hernieuwde ‘state of mind’

Om zowel de mind, je gevoel en je spirituele zijn om te kunnen vormen en een nieuwe ‘state of mind’ te creëren waarin rust heerst, ruimte is voor ontspannen en genieten, de geest weer kalm is, je hoofd leeg voelt, zijn bepaalde methodieken nodig. Transformeren doe je namelijk nooit puur vanuit het weten, het hoofd, het bewuste. Je hebt dus een methodiek nodig dat jouw diepere laag weet te bereiken zodat niet slechts het hoofd wordt aangesproken. Creatrix® is zo’n methodiek.

Leiderschap over je eigen leven

Met Creatrix® reik ik je een tool aan om eindelijk weer leiderschap te nemen over jouw leven en jouw keuzes.

 • Van gefrustreerd en gestrest naar ontspannen en geen gedoe!
 • Van leven met de rem er op naar voluit er voor gaan
 • Van futloos en moedeloos naar stralend en sprankelend!
 • Van emotionele muts naar een sterke krachtige zelfverzekerde vrouw.

Een Gewichtige Vrouw!

Zeg je nu Aju Paraplu met al die stemmetjes die jou wat anders vertellen?

Vraag dan een vrijblijvend en verkennend gesprek aan. En Aju Paraplu is ook echt WEG!