Creatrix®, dé tool voor het vrouwenbrein!

Doorbreek de vicieuze cirkel!

Laat jij je (te veel) leiden door je negatieve gedachten en emoties? Laat jij je blokkeren door overtuigingen die belemmeren? Heb je te maken met irreële angsten en overtuigingen waarvan je met je hoofd wel weet dat het eigenlijk onzin is, maar je gevoel zegt wat anders?

Loop je daardoor vast in je werk, je relatie, bij het leiden van je eigen onderneming, in je privé leven? Heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde kringetjes rondloopt zonder een centimeter op te schieten?

Heb je al van alles geprobeerd en viel je toch altijd weer terug in oude patronen?

Patronen die voortkomen bijvoorbeeld uit

 • faalangst
 • je niet gezien en niet gehoord voelen
 • je niet goed genoeg voelen
 • je angst om door de mand te vallen
 • bang om niet aardig gevonden te worden
 • onzekerheid
 • jezelf niets waard vinden
 • het gevoel een buffer om je heen te moeten bouwen
 • het gevoel op je hoede te moeten zijn
 • bang om zichtbaar te zijn
 • angst om de controle los te laten
 • de angst voor leegte
 • (bijna) constant aanwezige emoties als intens verdriet, je boos voelen, wrok gevoelens koesteren
 • trauma’s

Angsten, overtuigingen die je beperken, onzekerheden waar je continue tegen aanloopt waardoor je volledig vastloopt bij alles wat je doet!

Creatrix®, dé tool voor het vrouwenbrein

In een fijn en wonderlijk traject rekenen we voorgoed af met belemmerende overtuigingen en diep verankerde blokkades met behulp van een persoonlijke ontwikkelingstool, Creatrix®, speciaal ontworpen voor vrouwen!

Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Vrouwen communiceren op een andere manier, hebben een ander stresssysteem en het immuunsysteem werkt anders, vrouwen focussen op een andere manier dan mannen en ook je hormonale cyclus heeft invloed op hoe we ons voelen en gedragen. Daarom verwerken we de dingen anders en dienen we de dingen anders aangereikt te krijgen. Creatrix® houdt daar rekening mee!

Het cruciale puzzelstukje dat eerder ontbrak!

Daarmee is Creatrix® hét ontbrekende puzzelstukje in de mentale en emotionele transformatie van VROUWEN! Ook als je al van alles hebt geprobeerd op dit gebied.

Onder alle lagen van onzekerheden, angsten, overtuigingen die belemmeren, zit een sterke en krachtige vrouw. Die halen we te voorschijn.

Creatrix® laat je weer geloven in jezelf doordat je transformeert naar de beste versie van jezelf.

Creëer een nieuw verhaal!

Creatrix® is een sterke, krachtige zéér geavanceerde vorm van visualisatie waarbij alles gaat om CREATIE! We creëren namelijk een nieuw verhaal! Een verhaal wat bevalt. Want visualiseren is eigenlijk niets anders dan een geavanceerde vorm van dromen.

Denk jij nog wel eens terug aan je vakantie? Of aan andere mooie momenten die je hebt beleefd? En zie je het dan ook weer voor je? In alle geuren en kleuren?

Eigenlijk is alles wat je in gedachten herbeleeft en weer voor je ziet een soort visualisatie van het verleden. En als je kunt visualiseren in het verleden kun je ook visualiseren in de toekomst. Helemaal afgestemd op hoe jij het nou echt zou willen! Hoe jij je zou willen voelen!

Stap in een nieuwe werkelijkheid

Hoe zou het zijn om een nieuwe werkelijkheid te creëren door alle belemmerende overtuigingen die jou gevangen houden te vervangen door overtuigingen die helpend zijn? Jou vooruit helpen!

Vanuit de overtuigingen die nu helpend zijn, ben je in staat in een nieuwe werkelijkheid te stappen waarin je andere keuzes maakt. Keuzes die je vrijheid van leven bieden, jij je weer gelukkig voelt en kunt genieten!

Transformeer naar de beste versie van jezelf

Bij transformatie gaat het om creatie en omvorming. Je creëert iets nieuws en je vormt de dingen om. Bijvoorbeeld een belemmerende overtuiging wordt omgevormd tot een helpende overtuiging. Een negatieve gedachte wordt omgevormd tot een positieve gedachte. Als alles vanuit negatieve gedachten en doemdenken, en denken vanuit wat-als-scenario’s en denken gericht op verlies en tekorten wordt omgevormd tot de variant die nieuwe positieve dingen aantrekt, heb je een nieuwe identiteit gecreëerd.

Een transformatie gaat tot de kern van je ziel, je diepere wezen. Je maakt een diepgaande verandering door. Niet alleen je mentale instelling verandert, maar ook je mindset, je spirituele staat van zijn, en zelfs hoe je lijf voelt. Je laat wat je niet meer dient vrijwel onmiddellijk los en creëert een nieuwe identiteit.

Transformology®

Veel coaches en trainers beloven je een transformatie terwijl dit het niet is. Echte diepgaande transformatie gaat tot de kern van je ziel waarbij elk CEL in je lichaam wordt overschreven met nieuwe positieve informatie waardoor oude overtuigingen niet langer een probleem voor je vormen én het ook zo VOELT! Een echte transformatie is onomkeerbaar en levensveranderend van aard! Geen quick fix dus!

 Je creëert je eigen doorbraak met de methodiek als hulpmiddel onder mijn begeleiding waarbij jij je eigen oplossingen aandraagt. Je bent als het ware in gesprek met je onderbewuste. Creatrix® is o.a. namelijk gebaseerd op het gegeven dat alle antwoorden al in jou zitten. Die halen we naar boven. Het is alsof je een ander een oplossing geeft en daarom is het ook jouw oplossing.

Jouw hernieuwde ‘state of mind’

Om zowel de mind, je gevoel en je spirituele zijn om te kunnen vormen en een nieuwe ‘state of mind’ te creëren waarin rust heerst, ruimte is voor ontspannen en genieten, de geest weer kalm is, je hoofd leeg voelt, zijn bepaalde methodieken nodig. Transformeren doe je namelijk nooit puur vanuit het weten, het hoofd, het bewuste. Je hebt dus een methodiek nodig dat jouw diepere laag weet te bereiken zodat niet slechts het hoofd wordt aangesproken. Creatrix® is zo’n methodiek.

Leiderschap over je eigen leven

Met Creatrix® reik ik je een tool aan om eindelijk weer leiderschap te nemen over jouw leven en jouw keuzes.

 • Van gefrustreerd en gestrest naar ontspannen en geen gedoe!
 • Van leven met de rem er op naar voluit er voor gaan
 • Van futloos en moedeloos naar stralend en sprankelend!
 • Van emotionele muts naar een sterke krachtige zelfverzekerde vrouw.

Een Gewichtige Vrouw!

25 redenen waarom je voor Creatrix®/een traject met mij zou kiezen

 1.  Je wilt kiezen voor de snelste weg die jou van a naar z helpt. Geen lang traject, wel snel, diepgaand en zéér effectief.
 2. Je wilt de GARANTIE dat dit het laatste is wat je zult doen om van jouw beren op de weg af te komen.
 3. Als je al vaker wat geprobeerd hebt en toch weer terugviel in oude patronen (bijv. psycholoog, hypnose, of andere tools die hierbij zouden moeten helpen om dit te verbeteren of die een doorbraak beloven) of het gevoel bleef houden dat er toch nog wat ontbrak.
 4.  Ik ben jou altijd 100 stappen voor omdat ik ooit op jouw stoel heb gezeten. Daardoor kan ik het proces vrij nauwkeurig voorspellen en de uitkomst ken van jou transformatie!
 5.  Ik dien als voorbeeld, jouw rolmodel, waardoor je geen gevaar loopt dat jouw Transformologist® verblind raakt door eigen issues die spelen die jouw proces of de begeleiding in de weg kunnen gaan zitten omdat een Transformologist® er voor zorgt dat ze haar eigen issues opruimt.
 6. Je wilt een leven lang profiteren van het resultaat.
 7. Je gaat voor een uitkomst met impact!
 8. Creatrix® bevat een ‘geheim’ ingrediënt. Het houdt rekening met wat jij als vrouw nodig hebt en is specifiek ontworpen voor het vrouwenbrein! Het blijkt het cruciale puzzelstukje te zijn dat eerder ontbrak.
 9. Creatrix® is wederkerig. Daar waar iets negatiefs wordt doorbroken, komt er een positieve variant voor terug.
 10. Creatrix® is compleet. Dat wil zeggen dat hoofd, hart én onderbuik meedoen. Deze drie worden weer op één lijn gebracht met elkaar waardoor ze weer met elkaar communiceren én samenwerking. Hierdoor voel je de verbinding weer met jezelf waardoor je meer in het hier en nu leeft, vanuit je hart, en betere keuzes kunt maken. Het betekent ook dat wat je hoofd je vertelt weer klopt met je gevoel! Bij vrouwen gaat heartset vóór mindset!
 11.  Creatrix® houdt er rekening mee dat emoties en overtuigingen niet van jouzelf hoeven te zijn. Je hebt ze misschien overerfd uit een vorige generatie. Daardoor pakt Creatrix® de kern van het probleem aan, daar waar het ooit is ontstaan.
 12. Het is volkomen veilig en je hoeft niet opnieuw de beerput in van je issues en deze her te beleven.
 13. Je wilt geen traject waarin een ander je vertelt wat je zou moeten doen! Dat hoeft ook niet. Creatrix® is gebaseerd op het gegeven dat alle antwoorden al in jou zitten. Die halen we naar boven. Het is alsof je een ander een oplossing geeft en daarom is het ook jouw oplossing in jouw eigen woorden.
 14. In het traject worden zowel bewuste als onbewuste issues aangepakt!
 15. Er wordt niet geanalyseerd, uitgevraagd of gezocht naar het waarom van jouw issues. Het simpele feit dat het issue er is en bekend is (de onbewuste issues worden door jouw Transformologist® herkend), is voldoende om het voorgoed te doorbreken.
 16. Het gaat hierbij om Transformoly. Je kunt het met niets anders vergelijken. Het heeft niets te maken met enige vorm van therapie, psychologie, counseling of met coaching.
 17. Vanwege de magie die ontstaat in de sessie die voortkomt uit de chemie tussen jou en je begeleider met de methodiek als krachtig hulpmiddel.
 18.  Je stapt bij mij al na de eerste sessie anders de (digitale) deur uit dan hoe je bij mij binnen kwam. We ‘werken’ niet naar een resultaat toe wat je aan het einde van het traject pas hebt bereikt. Al direct na de eerste sessie ervaar je merkbaar verschil in hoe je de dingen ervaart.
 19.  Je hebt de complete regie over je leven weer terug waarin je eigen keuzes DURFT te maken die goed zijn voor jou en daarom ook voor de ander.
 20. Je bent weer jezelf, je oude ik, met een (ver)nieuw(d)e kijk op het leven waardoor je de mogelijkheden weer ziet in plaats van beren op de weg. Je creëert namelijk een nieuwe manier van denken, voelen én doen! Je weet weer wie je bent en wat je drijfveren zijn. Je voelt je gelukkiger dan ooit.
 21.  Je voelt je aanmerkelijk lichter, vrijer, er is letterlijk ruimte ontstaan in lijf en leden, de waas in je hoofd is verdwenen, je ervaart rust en voelt je zelfverzekerd, empowered! Je straalt en sprankelt weer (emotionele botox!!!).
 22. Een vaste prijs voor het complete traject ongeacht het aantal doorbraak-sessies die nodig zijn om jou van alle beren op de weg af te helpen.
 23. Optimale begeleiding waar ik er gedurende het hele traject helemaal voor je ben. Ook wanneer dat nodig is tussen de sessies door!
 24. Na jouw doorbraak wordt je nog een tijdje aan de hand genomen om te wennen aan je vernieuwde identiteit dat vraagt om nieuw bijpassend gedrag. Je leert weer koers te varen op jouw interne navigatiesysteem. Zo wordt jouw uitkomst stevig verankerd en geborgd in jouw systeem.
 25. We zetten een stip op de horizon, een doel wat verder in de toekomst, zodat de uitkomst van jouw transformatie direct wordt omgezet in daadkracht en actie. Zo haal je het optimale uit jouw transformatie.

Begint het al te kriebelen?

Wanneer ben je klaar voor Creatrix®?

 •  je voelt je niet langer slachtoffer van je issues of de situatie en wat jou is overkomen/overkomt. Jij bent bereid om volledige verantwoordelijkheid te nemen om een nieuw verhaal te gaan creëren. Own your Shit!
 •  er is sprake van volledige vertrouwen in mij en in het proces, zodat jij je onbekommerd mee kan laten voeren in het proces.
 •  je moet het echt helemaal zat zijn om jezelf zo in de weg te zitten. Dit MOET als jouw laatste ultieme oplossing voelen.
 •  jouw volledige commitment. Je wilt er helemaal voor gaan!

Wat vrouwen zeggen over hun ervaring met Creatrix®

 • magisch
 • wonderbaarlijk
 • verbluffend
 • een gouden vondst!
 • bijzonder fijn en prettig
 •  ik kan het bijna niet geloven!
 •  een bijzondere ervaring!
 •  iets ongrijpbaars wat mijn leven ingrijpend heeft veranderd!

Bye Bye beren en innerlijke stemmetjes

Ben je er klaar voor om jouw beren aan te kijken? Wil je écht af van al die stemmetjes die jou wat anders vertellen? Plan een verblijvend en verkennend Aju Paraplu Gesprek in. Want weg is ook écht weg!