Creatrix®, dé tool voor persoonlijke groei                           in een helend jasje 

Je loopt altijd op het puntje van je tenen. Om de ander niet boos te maken of juist om de ander tevreden te stellen en te houden. Je gaat conflicten uit de weg, waait mee met alle winden en je gaat voortdurend over je eigen grenzen heen.

Ook al kun je er niet precies de vinger opleggen, je ziet het verband tussen jouw belemmerende overtuigingen en hoe ze je op de één of andere manier verhinderen om je eigen pad te durven volgen.  Een pad waarin je eigen keuzes durft te maken en om te durven zijn wie je diep van binnen bent. 

Je ervaart het inmiddels als behoorlijk uitputtend om altijd maar met die ander bezig te zijn. Je hebt er genoeg van om jezelf nog langer weg te cijferen.

Je bevindt je voortdurend in de spagaat tussen wat jij het liefst zou willen en de verwachtingen van anderen. 

Malende gedachten houden je ’s nachts uit je slaap. Het zijn de eerste gedachten waarmee je ’s morgens ook weer wakker wordt. 

Je voelt dat er meer in zit maar het komt er niet uit. 

Je wordt geteisterd door het gevoel dat alles perfect moet, maar het is nooit goed genoeg. 

Meer dan 70% van de vrouwen ervaart last van de overtuiging dat ze niet goed genoeg zijn (ongeacht waar deze overtuiging vandaan komt). Maar:

De OORSPRONKELIJKE versie van jou IS goed genoeg! Het is de versie gebaseerd op andermans verwachtingen wat het gevoel niet goed genoeg te zijn veroorzaakt!

Hoe zou het voor je zijn om deze overtuiging samen met vele andere issues en angsten voorgoed te doorbreken? Je vindt het deel wat je in jezelf was verloren terug. Wat je hoofd je vertelt, klopt weer met je gevoel. Je ervaart  VRIJHEID in optima forma!

HOE dan? Ik heb al van alles geprobeerd, hoor ik je zeggen.

Heb je wel eens ervaren dat je met je hoofd wel weet dat jij jezelf onzin verkoopt maar je gevoel blijft wat anders roepen?

 • 75% van de deelnemers aan een mindset-training bestaat uit…. VROUWEN. Hoe komt het toch dat er zoveel vrouwen zijn die steeds opnieuw vastlopen?
 • Vier op de vijf vrouwen vallen na verloop van tijd weer terug in oude patronen of ervaren dat het niet diep genoeg is gegaan of dat er toch nog wat ontbreekt. 

Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Vrouwen communiceren op een andere manier, hebben een ander stresssysteem en het immuunsysteem werkt anders, vrouwen focussen op een andere manier dan mannen en ook je hormonale cyclus heeft invloed op hoe we ons voelen en gedragen. Daarom verwerken we de dingen anders en dienen we de dingen anders aangereikt te krijgen.

Kortom: Jouw geslachtscode bepaalt het softwareprogramma wat alle processen in jou aanstuurt, zowel emotioneel, mentaal als lichamelijk.

Zo hoort voor vrouwen niet de mindset maar de HEARTset centraal te staan als je wilt afrekenen met oude pijn, angsten, trauma’s en overtuigingen die jou belemmeren. Als het hart bevrijdt is van emotionele ballast, volgt de positieve mindset bijna vanzelf!

Je kunt nog zo naarstig bezig zijn met het ombuigen van de mindset, als je GEVOEL je continue wat anders blijft vertellen, dan gaat dat niet werken. En gevoel komt vanuit…. juist! Het hart!

Vrouwen varen over het algemeen koers op hun creatiekracht. Je herkent het wel, je voelt je in flow. Op het moment dat jij overanalyseert, blokkeer je. Het is ons bewuste brein, het hoofd, wat ons vastzet, het is ons onderbewuste brein dat voor de oplossing zorgt. Je hebt dus iets nodig wat het hoofd, onze ratio omzeilt.

Creatrix® houdt rekening mee met wat jij als vrouw in het bijzonder nodig hebt om van die eeuwige beren af te komen!

Het cruciale puzzelstukje dat eerder ontbrak!

Daarmee is Creatrix® hét ontbrekende puzzelstukje in de mentale en emotionele transformatie van VROUWEN! Ook als je al van alles hebt geprobeerd op dit gebied. Het is specifiek ontworpen voor het vrouwenbrein.

Onder alle lagen van onzekerheden, angsten, overtuigingen die belemmeren, zit een sterke, zelfverzekerde, krachtige vrouw. Die halen we te voorschijn.

Creatrix® laat je weer geloven in jezelf doordat je transformeert naar de oorspronkelijke versie van jezelf.

Creëer een nieuw verhaal!

Creatrix® is een sterke, krachtige zéér geavanceerde vorm van visualisatie waarbij alles gaat om CREATIE! We creëren namelijk een nieuw verhaal! Een verhaal wat bevalt. Want visualiseren is eigenlijk niets anders dan een geavanceerde vorm van dromen.

Denk jij nog wel eens terug aan je vakantie? Of aan andere mooie momenten die je hebt beleefd? En zie je het dan ook weer voor je? In alle geuren en kleuren?

Eigenlijk is alles wat je in gedachten herbeleeft en weer voor je ziet een soort visualisatie van het verleden. En als je kunt visualiseren in het verleden kun je ook visualiseren in de toekomst. Helemaal afgestemd op hoe jij het nou echt zou willen! Hoe jij je zou willen voelen!

Stap in een nieuwe werkelijkheid

Hoe zou het zijn om een nieuwe werkelijkheid te creëren door alle belemmerende overtuigingen die jou gevangen houden te vervangen door overtuigingen die helpend zijn? Jou vooruit helpen!

Vanuit de overtuigingen die nu helpend zijn, ben je in staat in een nieuwe werkelijkheid te stappen waarin je andere keuzes maakt. Keuzes die je vrijheid van leven bieden, jij je weer gelukkig voelt en kunt genieten!

Transformeer naar de originele versie van jezelf

Veel coaches en trainers beloven je een transformatie terwijl dit het niet is. Bij transformatie gaat het om creatie en omvorming. Echte diepgaande transformatie gaat tot de kern van je ziel, je diepere wezen. Je maakt een diepgaande verandering door waarbij elk CEL in je lichaam wordt overschreven met nieuwe positieve informatie waardoor oude overtuigingen niet langer een probleem voor je vormen én het ook zo VOELT!

Niet alleen je mentale instelling verandert, ook je heartset, je spirituele staat van zijn en zélfs hoe je lijf voelt! Een echte transformatie is onomkeerbaar en levensveranderend van aard! Geen quick fix dus.!

 

Jouw hernieuwde ‘state of mind’

Om zowel de mind, je gevoel en je spirituele staat van zijn om te kunnen vormen en een nieuwe ‘state of mind’ te creëren waarin rust heerst, ruimte is voor ontspannen en genieten, de geest weer kalm is, je hoofd leeg voelt, is een aanpak nodig wat jouw diepere laag weet te bereiken zodat niet slechts het hoofd wordt aangesproken.  Transformeren doe je namelijk nooit puur vanuit het weten, het hoofd, het bewuste.

Aanvoerder over je eigen leven

Met Creatrix® reik ik je een tool aan om eindelijk weer zelf sturing te geven aan jouw leven en de keuzes die je maakt en vooral: je vindt jezelf weer terug!

25 voordelen om voor GOUD te gaan!

 1. Je wilt kiezen voor de snelste weg die jou van a naar z helpt. Geen lang en moeizaam traject, wel snel, diepgaand en zéér effectief.
 2. Je wilt de GARANTIE dat dit het laatste is wat je zult doen om van jouw beren op de weg af te komen.
 3. Als je al vaker wat geprobeerd hebt en toch weer terugviel in oude patronen (bijv. psycholoog, hypnose, of andere tools die hierbij zouden moeten helpen om dit te verbeteren of die een doorbraak beloven) of het gevoel bleef houden dat er toch nog wat ontbrak.
 4.  Ik ben jou altijd 100 stappen voor omdat ik ooit op jouw stoel heb gezeten. Daardoor kan ik het proces vrij nauwkeurig voorspellen en zie ik de uitkomst van jouw transformatie al voor mij!
 5.  Ik dien als voorbeeld, jouw rolmodel. Een Transformologist® zorgt er voor dat ze verschoond blijft van issues. Daardoor loop jij geen enkel risico dat mijn issues jouw proces of de begeleiding in de weg kunnen gaan zitten.
 6. Je wilt een leven lang profiteren van het resultaat.
 7. Je gaat voor een uitkomst met impact!
 8. Creatrix® bevat een ‘geheim’ ingrediënt. Het houdt rekening met wat jij als vrouw nodig hebt en is specifiek ontworpen voor het vrouwenbrein! Het blijkt het cruciale puzzelstukje te zijn dat eerder ontbrak.
 9. Creatrix® is wederkerig. Daar waar iets negatiefs wordt doorbroken, komt er een positieve variant voor terug.
 10. Creatrix® is compleet. Dat wil zeggen dat hoofd, hart én onderbuik meedoen. Deze drie worden weer met elkaar in verbinding gebracht waardoor ze weer met elkaar communiceren én samenwerken. Hierdoor voel je de verbinding weer met jezelf waardoor je meer in het hier en nu leeft, vanuit je hart, en betere keuzes kunt maken. Het betekent ook dat wat je hoofd je vertelt weer klopt met je gevoel!
 11. Creatrix® houdt er rekening mee dat emoties en overtuigingen niet van jouzelf hoeven te zijn. Je hebt ze misschien overerfd uit een vorige generatie. Daardoor pakt Creatrix® de kern van het probleem aan, daar waar het ooit in jouw voorouderlijke bloedlijn is ontstaan (epigenetica).
 12. Het is volkomen veilig en je hoeft niet opnieuw de beerput in van je issues en deze her te beleven. Daarom wordt een traject als fijn en wonderlijk ervaren.
 13. Je wilt geen traject waarin een ander je vertelt wat je zou moeten doen! Dat hoeft ook niet. Creatrix® is gebaseerd op het gegeven dat alle antwoorden al in jou zitten. Die halen we naar boven. Het is alsof je een ander een oplossing geeft en daarom is het ook jouw oplossing in jouw eigen woorden.
 14. In het traject worden zowel bewuste als onbewuste issues aangepakt!
 15. Er wordt niet geanalyseerd, uitgevraagd of gezocht naar het waarom van jouw issues. Het simpele feit dat het issue er is en bekend is (de onbewuste issues worden door jouw Transformologist® herkend), is voldoende om het voorgoed te doorbreken.
 16. Je kunt het met niets anders vergelijken. Het heeft niets te maken met enige vorm van therapie, psychologie, counseling of met coaching.
 17. Vanwege de magie die ontstaat in de sessie die voortkomt uit de chemie tussen jou en je begeleider met de methodiek als krachtig hulpmiddel.
 18.  Je stapt bij mij al na de eerste sessie anders de (digitale) deur uit dan hoe je bij mij binnen kwam. We ‘werken’ niet naar een resultaat toe wat je aan het einde van het traject pas hebt bereikt. Al direct na de eerste sessie ervaar je merkbaar verschil in hoe je de dingen ervaart.
 19.  Je hebt de complete regie over je leven weer terug waarin je eigen keuzes DURFT te maken die goed zijn voor jou en daarom ook voor de ander.
 20. Je bent weer jezelf, je oude ik, met een (ver)nieuw(d)e kijk op het leven waardoor je de mogelijkheden weer ziet in plaats van beren op de weg. Je creëert namelijk een nieuwe manier van denken, voelen én doen! Je weet weer wie je bent en wat je drijfveren zijn. Je voelt je gelukkiger dan ooit.
 21.  Je voelt je aanmerkelijk lichter, vrijer, er is letterlijk ruimte ontstaan in lijf en leden, de waas in je hoofd is verdwenen, je ervaart rust en voelt je zelfverzekerd, empowered! Je straalt en sprankelt weer (emotionele botox!!!).
 22. Een vaste prijs voor het complete traject ongeacht het aantal doorbraak-sessies die nodig zijn om jou van alle beren op de weg af te helpen.
 23. Optimale begeleiding waar ik er gedurende het hele traject helemaal voor je ben. Ook wanneer dat nodig is tussen de sessies door!
 24. Na jouw doorbraak wordt je nog een tijdje aan de hand genomen om te wennen aan je vernieuwde perspectief dat vraagt om nieuw bijpassend gedrag. Je leert weer koers te varen op jouw interne navigatiesysteem die jou veilig door het leven leidt. Zo wordt de uitkomst van jouw doorbraak nog eens extra verankerd en geborgd in jouw systeem.
 25. We zetten een stip op de horizon, een doel wat verder in de toekomst, zodat de uitkomst van jouw transformatie direct wordt omgezet in daadkracht en actie. Zo haal je het optimale uit jouw transformatie.

  Begint het al te kriebelen?

  Gooi die twijfel dan aan de kant want het kriebelt niet voor niets!

  Je bent het helemaal zat zijn om jezelf zo in de weg te zitten. Dit moet bijna als jouw laatste ultieme oplossing voelen. Je wilt de regie terug over je eigen leven en de keuzes die je maakt. Je hunkert naar de VROLIJKE versie van jezelf!

  Wat vrouwen zeggen over hun ervaring met Creatrix®

  • magisch
  • wonderbaarlijk
  • verbluffend
  • een gouden vondst!
  • bijzonder fijn en prettig
  •  ik kan het bijna niet geloven!
  •  een bijzondere ervaring!
  •  iets ongrijpbaars wat mijn leven ingrijpend heeft veranderd!

  Bye Bye beren en innerlijke stemmetjes

  Ben je het spuugzat om jezelf zo enorm in de weg te zitten?

  Vraag dan onmiddellijk jouw TICKET aan voor de magische reis die jij mogelijk gaat maken.  Jouw eerste ticket voor deze wonderlijke reis bestaat uit een korte vragenlijst. De vragenlijst dient als voorbereiding op jouw reis en om te bezien of Creatrix® voor jou de juiste tool is.