Steeds meer vrouwen hebben te maken met lichamelijke klachten waarbij de oorsprong van de klacht niet lichamelijk is maar emotioneel.

Het is bekend dat onverwerkte emoties, trauma’s, blokkades, belemmerende overtuigingen die je lang onder het tapijt hebt geveegd op een bepaald moment een uitweg gaan zoeken als je ze blijft negeren. Bijvoorbeeld in lichamelijke klachten. Het is een signaal van je lichaam dat er wat anders speelt wat aandacht vraagt.

Als je geen woorden kunt geven aan je blokkades

Wanneer de klachten mogelijk het gevolg zijn van iets wat dieper ligt, dan is dus een oplossing nodig die de kern van het probleem aanpakt.

Als je geen woorden kan geven aan je blokkades, het gevoel hebt dat er iets speelt maar je kunt er de vinger niet opleggen, dan is Creatrix®, de methodiek die ik aanreik, uitermate geschikt en heel prettig om achter dieperliggende issues te komen. Iemand die met Creatrix® werkt pikt in een goede en juiste begeleiding de issues er uit waar jij je zelf niet bewust van bent.

De methodiek is zo ontwikkeld dat je heel snel tot de kern komt zonder dat dit als naar of vervelend wordt ervaren. Daarbij is de methodiek bijzonder omdat het speciaal ontwikkeld is voor het vrouwenbrein. Het blijkt een cruciaal puzzelstukje dat eerder ontbrak in de begeleiding van vrouwen om met hun beren op de weg af te rekenen.

Creatrix® claimt niet dat lichamelijke klachten worden opgelost. Wel de onderliggende blokkades waar voor altijd korte metten mee worden gemaakt. Het kan echter bijna niet anders dan dat het effect er van voelbaar zal zijn in je lijf.

Het lichaam ontspant zich letterlijk wanneer het zich ontdaan heeft van emotionele ballast.

Gun het jezelf om in de wereld van vele methodieken en therapieën in elk geval om Creatrix® mee te nemen in je onderzoek. Ik ga met onvoorwaardelijke liefde graag het vrijblijvende gesprek met je aan. Het is heel belangrijk dat je op het juiste moment op de juiste ‘stoel’ zit om de reis aan te gaan als het zo ver voor je voelt.

Je moet zelf inzien dat jij het bent die zichzelf tegenhoudt en dat de kern van de oplossing in jezelf zit. Het is vervolgens de chemie die ontstaat tussen de begeleider en cliënt en de methodiek als zeer waardevol hulpmiddel wat maakt dat je dwars door emotionele blokkades heen kunt breken.

Ook eens onderzoeken hoe je uit jouw mentale gevangenis kunt breken? Boek vandaag nog jouw Aju Paraplu Gesprek om het te onderzoeken. Want weg is ook écht weg!  https://calendly.com/sylvia-73/90min