AromaTouch-behandeling

Aanrakingen zijn belangrijk voor ons. Als we langere tijd geen aanrakingen ontvangen, er geen huidcontact is, ontstaat er huidhonger. Huidhonger is slecht voor onze emotionele staat van welzijn.
Geuren hebben invloed op onze gemoedstoestand. Geuren roepen herinneringen en emoties op.

Bij een AromaTouch-behandeling worden zacht ritmische aanrakingen en geuren met elkaar samengebracht. Het resultaat is een totale ontspanning van lijf en geest en een intense geurbeleving.
Een AromaTouch-behandeling bestaat uit zacht ritmische herhaalde aanrakingen langs de energiebanen onderaan de rug bij het heiligbeen tot aan de kruin waarbij acht verschillende aromatische oliën worden gebruikt. Ook de voeten worden meegenomen. De behandeling ontspant en geeft je een sensationele geurbeleving mee.
Een AromaTouch-behandeling is dus beslist géén massage. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de aromatische oliën van DoTERRA. Deze oliën zijn 100% puur natuur en kunnen synthetiseren (binnendringen op celniveau) met elke vezel in je lichaam omdat ook jouw cellen een laagje olie bevatten. Daarom is de beleving zo intens en zal je ervaren dat je lichaam en geest reageert.
De behandeling geeft je een onvergetelijke ervaring en een intense geurbeleving mee en laat je lijf en mind volledig ontspannen. Even een momentje voor jezelf! Na de behandeling is er ruimte voor een kopje thee en om even met beide voeten terug te komen op aarde. We sluiten af met een handmassage.
De totale duur van de behandeling is ± 75 minuten. Ik kom ook bij je thuis!

 

Losse behandeling : € 55,-

Prijzen:

Strippenkaart voor
3 behandelingen
: € 149,-

Strippenkaart voor
5 behandelingen
: € 229,-

Ontspan en laat de oliën hun werk doen!

Bel of mail voor een afspraak: 06-41959844 / sylvia@degewichtigevrouw.nl

 

Welk geurtype ben jij?

Je hebt vast een specifieke voorkeur voor bepaalde geuren. En vast ook voor kruiden en specerijen die jouw gerecht kleur en smaak meegeven.

Sinds mijn kennismaking met de oliën van DoTERRA® kwam ik er achter dat de geur die jou aantrekt, de kruiden of specerijen van jouw voorkeur, iets zegt over welk geurtype je bent.

Op emotioneel niveau of spiritueel niveau bijvoorbeeld.

Het geeft je informatie over waar er nog wat ‘werk aan de winkel’ is, of misschien juist waar de weerstand zit.

Zo ontdek je welke olie je het beste in kunt zetten zodat deze ondersteunend werkt. Op lichamelijk vlak of op emotioneel vlak.
Je kunt bij mij een sessie aanvragen om met mij te ontdekken welk (psychologisch) geurtype je bent en welke olie het beste bij je past. Je kunt wat oliën uitproberen, testers mee naar huis krijgen en ik kan jou de informatie geven die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Als je mij vertelt waar je de olie voor wilt inzetten, dan kan ik je op basis daarvan de juiste richting op helpen.

Een geursessie komt op € 22,50 voor een half uur.

Oliën hebben?

Elke maand breid ik mijn collectie uit of vul ik wat weer op is aan. Je kunt meevaren op mijn bestelling. Dus wil je een olie hebben, geef het voor de 7e van elke maand aan mij door en ik bestel jouw bestelling mee.

Jouw voordeel: gedeelde verzendkosten en aanschaf tegen inkoopsprijzen, je hoeft geen eigen account aan te maken en er is geen minimale bestelling nodig.

Wat kun je zoal bestellen?

Oliën voor in de diffuser.
Oliën in een roller die je direct op je huid kunt aanbrengen.
Oliën in een beadlet; een capsule met een druppel olie, om in te nemen.
Oliën in spaproducten en huidverzorgingsproducten, shampoos, tandpasta, als supplement en als schoonmaakmiddel.
Regelmatig speciale aanbiedingen met limited editions
3x per jaar gebruik maken van de BoGo-deals: by one get one.

Volg mij op Facebook: De Geoliede Vrouw
E-mail: sylvia@degewichtigevrouw.nl
M: 06-41959844