Wat de kern is van wat ik met jou doe

Ik geef jou met Creatrix® een unieke tool om de issues met je lijf, met je overgewicht, voorgoed los te kunnen laten.

Gedrag wordt onbewust of bewust aangestuurd door je emoties dus je emoties bepalen je gedrag. Wanneer dit om negatieve emoties gaat, kunnen ze je behoorlijk in de weg gaan zitten wanneer je iets wilt bereiken.

De negatieve emoties die je ervaart, de gedachtes die je over jezelf hebt, de woorden die je gebruikt, hoe je over jezelf denkt, bepalen de ruimte die jij jezelf geeft voor het behalen van een bepaald resultaat. Of het (dit keer) nu werkelijk gaat lukken of niet.

Ik durf te zeggen dat het in minstens 6 van de 10 gevallen ook de reden is dat elke nieuwe afvalpoging faalt. En met elke nieuwe poging die mislukt of in elk geval niet het resultaat oplevert waarop je had gehoopt, komen de emoties en overtuigingen dieper te zitten. Met elke nieuwe poging wordt de kans van slagen steeds een beetje minder.

En dus hollen we naar de volgende lijnclub die ons moet helpen, lezen we nog eens drie zelfhulpboeken, rommelen zelf maar wat aan en we gaan toch weer beginnen aan de volgende afvalpoging.

Maar je hebt helemaal niets aan wéér een ander dieet, een afvalprogramma of een nieuw eetschema omdat een afvalprogramma het echte probleem niet oplost. En natuurlijk. Begeleiding biedt wel handvatten en je krijgt nieuwe inzichten, maar die echte knop krijg je niet om.

Hoe de knop wél omgaat

Creatrix® is een nieuwe revolutionaire methode speciaal voor vrouwen die er voor zorgt dat bewuste en onbewuste blokkades, belemmerende overtuigingen en negatieve emoties 100% gegarandeerd in no time worden doorbroken zodat jij kunt doen wat je wilt zonder bewust of onbewust Urkermannenkoor op je schouders dat zegt dat het je toch niet zal lukken.

 

Creatrix® is geen toverstafje om te kunnen afvallen. Het is namelijk niet zo dat als je dit hebt gedaan dat je dan VANZELF afvalt. Maar de reden waarom het niet lukte, die is in elk geval weggenomen. Het verhaal wat je jezelf steeds vertelde, de diepe negatieve overtuiging dat het ‘toch wel nooit zal lukken’ is dan weg. Daarmee ligt de weg open om met succes af te kunnen vallen.

Dat maakt, dat wanneer je het besluit neemt om toch de overtollige kilo’s aan te pakken, je dit vanuit volkomen ontspannenheid en in het volste vertrouwen kunt ondernemen zonder dat daarbij de gebruikelijke frustraties en bijbehorende stress (weer) een rol gaan spelen. De emotionele lading is er af.

Creatrix® is geen tool waarbij je slechts handvatten krijgt aangereikt of nieuwe inzichten vergaart. Je hoeft ook niets aan te leren wat veel energie, moeite en veel tijd kost.

Creatrix® is een methodiek die er voor zorgt dat alle negatieve emoties en overtuigingen die je belemmeren worden losgekoppeld van het gedrag. Dit gaat op een hele natuurlijke en vloeiende manier die als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Na Creatrix® ervaar je de ‘issues’ met je gewicht geheel anders. Je:

  • voelt je de koningin in alles wat je draagt.
  • geeft er geen fluit (meer) om wat anderen van je vinden of hoe ze over je denken.
  • maakt je veel minder druk.
  • Je kunt genieten van alles wat je eet.

En daarom ben je in staat om op een ontspannen manier, zonder gedoe, af te kunnen vallen. Je hebt de focus op een natuurlijke manier kunnen verleggen. Je kijkt er echt anders tegen aan, vanuit een ander perspectief. De bijbehorende emoties zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

 

Ga jij dit keer ook voor het beste resultaat?

Nieuwsgierig naar mijn aanbod?
Denk je dat je voldoende hebt aan een programma zónder de inzet van Creatrix®?
Dat kan. Je kunt dan instappen in mijn gezond afvallen met de juiste mindset programma.
Vermoed je dat er meer achter jouw eerdere pogingen zitten? Dan is een (re)style your life programma een veel beter idee!
Weet je het niet? Laten we het dan samen onderzoeken. Ik laat je nooit een programma starten waarvan ik denk dat jij er nog niet klaar voor ben of waarvan ik denk dat dit niet de meest handige keuze is.