Koester jouw Innerlijk Kind

Workshop Foto’s Pimpen

 

Kinderen zijn puur en eerlijk. Onbevangen, ontvankelijk en onschuldig. Een kind heeft een rijke fantasiewereld en durft groots te dromen. Voor een kind is alles mogelijk. Het is creatief, blij, vrolijk, durft zich kwetsbaar op te stellen.

Zodra het naar school gaat begint het klaarstomen voor het serieuze leven later. Het moet aan normen en waarden van de maatschappij voldoen. Aan verwachtingen van de ouders en van anderen. Als het kind haar dromen uitspreekt krijgt het te horen dat bepaalde dingen niet kunnen of onmogelijk zijn. Het creatieve vermogen en het kind mogen zijn raakt zo steeds verder op de achtergrond en het vergeet te dromen.

Ook trauma’s en nare (jeugd)ervaringen kunnen er voor hebben gezorgd dat we ons innerlijk kind zijn kwijt geraakt.

In de workshop op zaterdag 18 december 2021 leer je jouw innerlijk kind opnieuw te koesteren zodat je weer goed voor haar gaat zorgen. Dat kind dat gelooft dat alles mogelijk is. Dat nieuwsgierig en onderzoekend van aard is in plaats van bang!

In deze dagworkshop nemen ze je mee terug naar jouw innerlijk kind. Wie is dat meisje in jou? Waar heeft zij zich verstopt en mag ze weer tevoorschijn komen?  

Sylvia geeft je inzicht hoe onze opvoeding en de maatschappij bepalend is voor de vorming van jou als persoon, hoe veel zaken vanuit het oogpunt van mannen worden aangereikt en benaderd. Een perspectief wat lang niet altijd werkt voor vrouwen. Simpelweg omdat de dingen voor vrouwen anders werken! Ze leert jou om je vrouw zijn te omarmen waardoor je ook weer dichter bij je innerlijk kind komt.

Na een overvloedige lunch neemt Maaike je mee terug naar jouw innerlijk kind. Door een oude foto van jezelf op te pimpen geef je jouw geschiedenis aandacht en kom je weer in contact met jouw innerlijk kind. Wat heb je weggestopt? Waar wil je aan herinnerd worden? Ze laat je ontdekken dat je ook nu nog mag spelen en onbevangen mag zijn. Dat kleine meisje neem je mee terug naar huis, leer je opnieuw te koesteren zodat je er altijd goed voor blijft zorgen.

Ieder op hun eigen speelse wijze geven Maaike en Sylvia je hiermee inzicht in jouw gedrag en je gewoonten en hoe jij je altijd staande hebt weten te houden.

We sluiten de dag af met een drankje en een hapje en dan is het weer tijd om naar huis te gaan.

Voel jij nieuwsgierigheid om jouw innerlijk kind te hervinden? Meld je dan snel aan.

Er is slechts plek voor VIER personen. De workshop is van 10.00 uur tot 16.00 uur in het atelier van Maaike in Leimuiden. Jouw investering: EUR 149,–.

Een andere workshop volgen van Maaike en Sylvia?