Laat je weer stralen en sprankelen in de lente

‘Ze dacht altijd als ik nu maar de regie kan houden dan komt het goed’. Maar wat als je de regie niet kan houden zoals nu, in deze heftige periode? Je wordt bijna gedwongen om dat te doen wat je juist zo moeilijk kan:
loslaten”

Herken je dit?

Je bent bang om de controle te verliezen

Je hebt het gevoel dat jij de regie moet houden

Je vindt het moeilijk om los te laten

Je bent bang om tekort te komen.

Als je veel piekert en je zorgen maakt, ervaar je naast stress ook, dat het je bergen energie kost. Energie die je juist nu wel beter kunt gebruiken. Energie om mee te bewegen met wat er gebeurt en te doorbreken wat jou tegenhoudt. De vraag is:

Wat heb jij nodig om de bloemetjes buiten te zetten?


(re)Style Your Life programma

Afvallen, zakelijk en persoonlijk groeien, je dromen waarmaken. Je doet er van alles aan: je leest zelfhulpboeken, je schakelt coaches in, maar elke keer kom je weer in die vicieuze cirkel terecht. Om gek van te worden!
Grijp deze periode aan om te bereiken waar je al zolang naar op zoek bent. Met een baanbrekende methode die rekening houdt met wat jij als vrouw nodig hebt.
Hoe zou het voor je zijn om mee te durven bewegen op het ritme van het leven? Gemakkelijk en moeiteloos? Vanuit ontspanning en het volste vertrouwen? Dat kan met het (re)Style
Your Life programma!

De voordelen:
• Positief levensveranderend
• Snel, effectief en diepgaand
• Veilig en compleet
• Voor vrouwen only!
• Gegarandeerd resultaat

JA, DOE MIJ MAAR EEN GRATIS SESSIE

Meld je hier aan voor een gratis sessie (via Skype of Zoom) ter waarde van EUR 129 van de Gewichtige Vrouw om deze genderspecifieke methodiek vrijblijvend te onderzoeken.
Aanmelden kan tot 21 juni 2020.