Masterclass Creëer je Eigen Levensgeluk!

Welk verhaal vertel jij jezelf?

We creëren allemaal verhalen in ons hoofd. We blijven hangen in de verhalen van het verleden door iets wat we hebben meegemaakt, laten ons leiden door situaties waar we geen invloed op kunnen uitoefenen en worden beïnvloed door wat anderen van ons vinden.

Doe mee met de Masterclass van vrijdag 30 april en ontdek hoe jouw gedachten je gedrag aansturen én vooral hoe dit te beïnvloeden is!

Hoe we tegen de dingen in het leven aan kijken wordt beïnvloed door wie we van nature zijn, onze opvoeding en door wat we hebben meegemaakt en de mate van succes die we hebben gehad om iets te bereiken. Omdat dit voor iedereen anders is, creëert iedereen hiermee haar eigen werkelijkheid met eigen waarden en overtuigingen. Alles is perceptie op basis van jouw eigen waarnemingen.

De werking van ons brein en waar de excuses beginnen

Daarnaast hebben we te maken met de werking van ons brein! Ons brein houdt niet van verandering en wil jou comfortabel én veilig houden. Het zoekt daarbij voortdurend naar overeenkomsten op basis van eerdere ervaringen zodat het zoveel mogelijk op de automatische piloot kan blijven doen.

Ons brein heeft tevens een olifantengeheugen. Het brein registreert namelijk alles waarbij je het gevoel had je in een onveilige situatie te bevinden. Het betekent dat wanneer je brein getriggerd wordt door een ervaring die lijkt op een nare ervaring uit het verleden, je brein alles uit de kast zal trekken om te voorkomen dat je (opnieuw) in een onveilige situatie stapt.

Dit is ook waar de excuses beginnen en dat maakt de weg naar verandering tot een grote uitdaging.

De vicieuze cirkel van belemmerende overtuigingen

Hoe werkt dat nu met overtuigingen die jou in de weg zitten? Waardoor de dingen niet stromen, je niet vooruitkomt? En vooral: hoe krijg je ze omgebogen?

In deze 75 minuten durende Masterclass neem ik jou mee in dit verhaal  en hoe je een nieuw verhaal kunt schrijven als het huidige verhaal jou niet bevalt. Hoe jij tegen jezelf aankijkt, is namelijk anders dan hoe jouw omgeving tegen je aankijkt en zélfs anders dan wie jij daadwerkelijk bent. Ook dat komt aanbod tijdens deze Masterclass.

Met welke gedachten houd jij jezelf klein of uit de actie?

  • Je niet goed genoeg voelen
  • Jezelf het niet waard vinden
  • De gedachte dat het jou niet lukt of voor jou niet is weggelegd
  • Het gevoel de regie te moeten houden
  • De angst om de controle te verliezen
  • Bang voor afwijzing
  • Bang om niet aardig gevonden te worden
  • Je niet gezien of niet gehoord voelen
  • Jezelf niet op de eerste plaats zetten
  • Als ik veel geld heb/slank ben/klanten heb dan…..?

Zo maar een paar voorbeelden van negatieve gedachten en angsten die jou blokkeren om de dingen in het leven groots aan te pakken en gedachten waarmee jij jezelf voor de gek houdt (de als-dan-gedachten). Je krijgt tijdens deze masterclass meer inzicht in hoe al deze gedachten jouw gedrag aansturen, jou weghouden van resultaat, zorgen voor uitstelgedrag en wat je kunt doen om deze lachend weg te wuiven zodat er weer beweging komt in je acties.

Tijdens de masterclass gaan we actief aan de slag. De masterclass wordt ondersteund met leuke oefeningen en korte tot de verbeelding sprekende opdrachten. Én… je krijgt DRIE van mijn meest BRILJANTE tips mee!

Als het onderbewuste is te beïnvloeden, kun je een nieuwe werkelijkheid creëren door jouw onderbewuste te laten geloven in een ander verhaal. Een verhaal dat bevalt! Daarmee open je de deur naar nieuw geluk waarbij je vanuit vertrouwen de dingen aan te kunnen pakken in het leven en lol te hebben in de dingen die je doet.

Ik beloof je een dynamische, interactieve, waardevolle en een tikkeltje confronterende Masterclass!

Wanneer: vrijdag 30 april 2021, om 10.00 uur via Zoom.

Ja! Ik meld mij aan voor de masterclass van 30 april!

De masterclass is gratis!