Wie ben jij dan wel helemaal dan?

Ken je dat niet horuh dan?!

Rotterdammert

Ik ben Sylvia Schoofs. Ik ben geboren en getogen onder de rook van Rrrrrotterdam met Amsterdamse ouders. Na wat omzwervingen heeft de liefde mij toch weer terug gebracht in het Rotterdamse. Inmiddels woon ik hier alweer jaren met plezier en man wat ben ik trots op die stad. Als de skyline van Rotterdam weer in zicht komt na afloop van een vakantie, zeggen we (mijn man en ik) tegen elkaar: we zijn weer THUIS!
Sinds de kampioenschappen van ons cluppie hangt er ook bij mij in de kast een FEY-shirt. Dat zal je niet verbazen. Ja, ik voel mij een echte Rotterdammert!

Stoere wervelwind

Ik hou van de wintersport. Lekker mijn hoofd leeg maken en alleen maar bergen om mij heen, suizend de berg af op mijn snowboard. Wow, wat voel ik me dan lekker stoer! Jodelahitiiiiii.

Mijn tweede grote hobby is zingen. Het liefst operette want dan kan ik mij mooi in dirndl hijsen. Je weet wel. Van die Oostenrijkse kleedjes. Daarvan hangen er inmiddels drie in de kast (gekocht op de wintersport). Geen idee waar dat vandaan komt. Ik ben immers niet op zoek naar een Peter. 😊

Ik heb een rijk leven en voel mij dankbaar met een mooi gezin met alweer vier kleinkinderen. Rem, Nova en Thommy en Vieve. Bij ons thuis is het altijd de zoete inval. Iedereen kan altijd mee-eten. Hebben we niet genoeg? Dan halen we gewoon wat bij! Ook weer opgelost.

Volgens mijn dierbaren ben ik zowel absurd als geniaal en ervaren zij mij als een bizarre wervelwind die door hun levens stormt. Stiekem vormt dat voor hen een grote bron van vermaak lieten ze mij in ooit een Sinterklaasgedicht weten.

L

Ras-optimist

Ik ben een echte ras-optimist. Als geen ander kan ik jou er weer bij trekken als het even lastig is. Ik weet dat de dingen moeilijk zijn. Mijn eigen weg naar succes is ook niet altijd even makkelijk. De reis naar binnen maken is soms confronterend en daardoor niet altijd eenvoudig. Maar ik wil alleen het beste resultaat voor jou en dat heb ik jou ook écht te bieden.

Over Sylvia en De Gewichtige Vrouw

Sylvia is expert wanneer het gaat om hoe overtuigingen je (emotioneel) gevangen houden, je verhinderen om gelukkig te kunnen zijn en beïnvloeden hoe jij je voelt. Sylvia groeide op met een narcistische moeder. Er was daardoor geen ruimte om haar eigen identiteit te ontwikkelen want de narcist ‘gebruikt’ jou om haar eigen identiteit, haar eigen tekortkomingen, te voeden. Ze wist niet goed wie ze was en wat haar drijfveren waren bij de dingen die ze ondernam waardoor het resultaat altijd middelmatig was. Ze wilde zich niet langer laten leiden door haar negatieve emoties, beperkende gedachten en laag zelfbeeld. Overtuigingen die ze uiteindelijk ook meenam in haar relatie en ten koste gingen van haar emotionele en mentale gezondheid. Ze wilde dolgraag weer de vrolijke versie van zichzelf worden waarin ze regisseur is over haar eigen leven. In haar zoektocht om het opgelost te krijgen kwam ze Creatrix® tegen. 

Het cruciale puzzelstukje

Ze koos voor een traject met behulp van Creatrix® omdat het haar enorm aansprak dat de methodiek speciaal voor het vrouwenbrein is ontworpen. Het bleek het cruciale puzzelstukje te zijn wat eerder ontbrak in de coaching en begeleiding van vrouwen. Ze noemt haar eigen resultaat verbluffend en beschrijft het traject als weer thuiskomen in jezelf. Van een onzekere en emotioneel afhankelijke vrouw transformeerde ze naar een krachtige zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en steevast gelooft in datgene wat ze doet. Ze beseft nu dat een gezonde emotionele en mentale gezondheid de basis vormt van alles en van invloed is op de mate van succes bij alles wat we ondernemen, het behalen van doelen, het laten uitkomen van je dromen en verlangens en de wijze waarop je in het leven staat.

Goud in handen

Ze zag dat ze hiermee goud in handen had om al die vrouwen die compleet vast zijn gelopen en vaak al van alles hebben geprobeerd om er van af te komen hiermee te kunnen helpen. De methodiek gaat uit van de creatiekracht van vrouwen. Heartset gaat bij vrouwen namelijk voor mindset. Na haar eigen traject liet zij zich dan ook opleiden tot Creatrix® Transformologist® zodat ze deze methodiek zelf kon toepassen. Al deze levensveranderende stappen zorgde er voor dat ze haar bedrijf omgooide en De Gewichtige Vrouw werd geboren. De naam staat garant voor het resultaat waarmee haar cliënten bij haar de deur uit lopen: Een vrouw die zich ontvouwt tot een sterke krachtige vrouw en weer ‘in charge’ is van haar eigen leven, zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen.

De regie terug over je eigen leven

Omdat ze het traject zelf heeft doorlopen, begrijpt ze de vrouw die tegenover haar zit als geen ander. Ooit zat zij zelf op die stoel. Ze weet hoe deze vrouw zich voelt en ze weet ook precies met welk resultaat haar cliënten bij haar de deur uitlopen en hoe bevrijdt zij zich daarna voelen. Ze kan ook vrij nauwkeurig ‘voorspellen’ hoe het proces zal verlopen. Dat schept een extra gevoel van vertrouwen en veiligheid. Ze weet precies wat jij als vrouw nodig hebt en wat hierbij in de begeleiding het verschil kan maken. Ze helpt je met veel geduld en in een veilige omgeving om voor eens en altijd korte metten te maken met jouw hardnekkige overtuigingen waarna alle deuren weer zijn geopend om het leven te leiden zoals jij dat wil. Je bent weer ‘in charge’ van je eigen leven waarin je eigen beslissingen neemt.

Missie en Visie

Het is haar missie om zoveel mogelijk vrouwenharten te bevrijden van emotionele ballast zodat ze weer als een krachtige vrouw in het leven staan die de ruimte en de vrijheid voelen om vanuit rust en vertrouwen haar eigen keuzes te maken. Zij wil hierbij als voorbeeld dienen, als rolmodel, voor al die vrouwen die zichzelf al jarenlang mentaal en emotioneel gevangen houden en zichzelf daardoor zijn kwijtgeraakt.

narcistische ouder

Denk je nu Geniaal maar ook Absurd? Terecht dat je dat een beetje eng vindt 😊

Maar wat als deze wervelwind jou ECHT kan helpen?

Neem dan contact met mij op. Dan skypen, bellen of zoomen wij. Gratis en vrijblijvend!