Oppepperdag voor Persoonlijke Groei!

zaterdag 24 september 2022

(inloop vanaf 9.30 uur, start 10.00 uur, einde: 16.15 uur met aansluitend drankje en een hapje)

Locatie: omgeving Veenendaal

 

  Een dag met 5-sterren service!

  Het is mij een doorn in het oog om te zien hoeveel vrouwen stoeien om de dingen voor elkaar te krijgen door zich te richten op de verkeerde dingen. Maar ook hoe zij zich laten tegenhouden door allerlei gedachten die hen er van weerhouden om zichzelf groots te zien.

  Tijdens deze Oppepperdag voor Persoonlijke Groei laat ik je ontdekken dat het voor vrouwen op verschillende vlakken anders werkt dan voor mannen. Je snapt na deze dag meteen waarom het veranderen van de mindset een vrijwel onmogelijke opgave is (en natuurlijk waar je je dan wél op zou mogen richten om een ongeëvenaard resultaat te bereiken). Na deze dag gooi je het beslist over een andere boeg! Daarom ervaar je deze dag geenszins als de zoveelste werken aan persoonlijke groei/mindsetdag. Beloofd!

  In februari van 2022 organiseerde ik deze dag voor het eerst en dat smaakte naar meer! Daarom in september opnieuw een Oppepperdag voor Persoonlijke Groei bedoeld voor elke vrouw die zichzelf een ontspannende dag gunt en zichzelf (nóg) wat beter willen leren kennen.

  Op zaterdag 24 september 2022 vindt de geheel verzorgde Oppepperdag voor Persoonlijke Groei plaats op een landgoed met 5-sterren service midden in de bossen op goed een uur rijden van Rotterdam (omgeving Veenendaal).

  Geheel passend bij De Gewichtige Vrouw dus want ook ik geef jou graag 5-sterren service!

  Vrijwel direct bij aankomst wordt je gegrepen door de rust en kalmte die de omgeving uitstraalt waardoor je meteen ontspant. Dat helpt je om sneller de verbinding te maken met je gevoel en ‘open minded’ en onbevangen de dag te beleven.

  We hebben het landgoed helemaal voor onszelf die dag tenzij er stiekem een nieuwsgierig hertje komt buurten 😊. Meestal is het er fluisterstil totdat een koe in de verte haar geloei laat horen of je de kleine bonte specht hoort trom roffelen op zoek naar een geschikte nestholte of om zijn territorium af te bakenen.

  In de buurt zijn nog diverse boerderijen waar je verse eitjes of andere producten kunt halen en waar je de échte vrije uitloopkippen op het terrein kunt zien rondlopen of de Apaca’s je met hun grote mooie ogen onderzoekend aankijken. 

  Wil jij jezelf extra verwennen, dan zijn er mogelijkheden om in de buurt te overnachten, bijvoorbeeld de nacht voorafgaand aan de retraitedag. Of misschien doe jij jezelf een overnachting cadeau na afloop van de retraitedag. Er zijn diverse gezellige en knusse bed and breakfasts in de nabije omgeving te vinden. 

  Een Intuïtieve Ontdekkingsreis

  Het uitgangspunt van alles wat je doet en hoe jij je leven leidt is je intuïtie. Je hoofd betrek je er vervolgens bij om de weg er naar toe te bedenken. Je emoties geven jou feedback of je op het punt staat een keuze te maken die in verbinding staat met wie je bent en wie je wilt zijn, of dat de keuze jou verder af brengt van je hogere doel/wat je wilt bereiken

  Waar je ook zit in jouw groeiproces, tijdens deze dag wordt je op een speelse en interactieve manier weer even op scherp gezet. Je leert jezelf (nog) beter kennen.

  Je leert o.a.

  • Hoe jij je brein en onderbewuste te slim af kunt zijn en je méér vanuit je hart kunt leven.
  • Hoe je inzicht krijgt in waar het stroomt en waar jij jezelf nog blokkeert door de juiste vragen te stellen zónder jezelf over te analyseren.
  • Hoe je emoties in het moment kunt reduceren tot behapbaar als je in een situatie terecht komt waar je onverwachts getriggerd wordt.

  Er mag een beetje magie ontstaan waarbij we ons laten leiden door de dynamiek van de groep en onze creatiekracht.

  Wat deelnemers zeggen over deze dag:

  “De sfeer in just being yourself was ontzettend rustgevend”

  “Ik vond het prachtig wat er allemaal ontstond”

  “Algehele verzorging absolute 10. Was niets op aan te merken.

   “Je hebt deze locatie echt goed uitgekozen. Ik vond het passend bij de dag”

   “De locatie was erg rustgevend, de ruimte was fijn, het eten was goed. Heb je echt wel heel nice gekozen!”

   “De hele dag geef ik een 8,5.”

  Word jij één van de acht powervrouwen die er bij zijn?

  Voor de pilotprijs van EUR 247,– ben JIJ er bij! Wees snel want er is slechts plek voor ACHT vrouwen en de eerste plekjes zijn al vergeven. Na aanmelding ontvang je alle informatie die je nodig hebt en natuurlijk de locatie (het is in de omgeving van Veenendaal)! Aanmelden kan tot en met woensdag 21 september 2022.

  Even voorstellen

  Sylvia is opgegroeid met een narcistische moeder waarbij geen ruimte was om haar eigen identiteit te ontwikkelen. Zij heeft zich lang het onbegrepen meisje gevoeld dat zich niet gehoord en gezien voelde en wat niet aan de verwachtingen van anderen kon voldoen. Het moment waarop ze besloot dat zij zich niet langer wilde laten leiden door haar negatieve emoties en laag zelfbeeld was het moment dat ze naar een oplossing rondkeek. Zij vond dit in een begeleiding met behulp van een methodiek, Creatrix®, speciaal ontwikkeld voor het vrouwenbrein.

  Zij vindt het doodzonde dat vrouwen zichzelf onnodig klein houden en de situatie in stand houden waar ze in zitten terwijl ze niet gelukkig zijn.  Sylvia gunt het elke vrouw om zichzelf terug te vinden waarbij zij de vrolijke versie van zichzelf worden. Zij helpt daarom nu zelf vrouwen om hun hart te bevrijden van emotionele ballast met behulp van de methodiek die haar zelf geholpen heeft om weer thuis te komen in zichzelf!

  Meer over Sylvia

  Voor meer activiteiten:

  Aju Paraplu Gesprek

  vrijblijvend onderzoekend gesprek

  Vrouwen Power Hour

  online uurtje met vrouwen onder elkaar

  The Female Focus

  Online Masterclass