Booster Retraite Dag!

zaterdag 19 februari 2022

  Een dag met 5-sterren service!

  Wie mij een béétje kent, weet dat als ik ergens enthousiast over ben, ik dat ook meteen de wereld in wil gooien waarbij de ideeën door mijn hoofd vliegen.

  In februari 2020 organiseerde ik nog bij mij thuis aan de keukentafel een booster-ochtend met aansluitend een door mijzelf verzorgde uitgebreide lunch voor vrouwen die bij mij een traject hadden gevolgd. Als cadeautje.

  Het bleek een waardevolle ontmoeting tussen vrouwen die ‘het geheim’ van Creatrix® kennen.

  Deze ochtend wilde ik graag een keertje over doen. Maar dan een héle dag én op locatie én bedoeld voor elke vrouw die zichzelf een ontspannende dag gunt en zichzelf (nóg) wat beter willen leren kennen.

  Op zaterdag 19 februari 2022 vindt de geheel verzorgde Booster Retraite Dag plaats op een landgoed met 5-sterren service midden in de bossen op goed een uur rijden van Rotterdam.

  Geheel passend bij De Gewichtige Vrouw dus want ook ik geef jou graag 5-sterren service!

  Vrijwel direct bij aankomst wordt je gegrepen door de rust en kalmte die de omgeving uitstraalt waardoor je meteen ontspant. Dat helpt je om sneller de verbinding te maken met je gevoel en ‘open minded’ en onbevangen de dag te beleven.

  We hebben het landgoed helemaal voor onszelf die dag tenzij er stiekem een nieuwsgierig hertje komt buurten 😊. Meestal is het er fluisterstil totdat een koe in de verte haar geloei laat horen of je de kleine bonte specht hoort trom roffelen op zoek naar een geschikte nestholte of om zijn territorium af te bakenen.

  Een Intuïtieve Ontdekkingsreis

  Het wordt een intuïtieve ontdekkingsreis waarbij we ons zullen laten leiden door onze creatiekracht en intuïtie plus de dynamiek van de groep.

  Op speelse en interactieve wijze krijg je inzicht waar het stroomt en waar jij jezelf nog blokkeert of tegenhoudt. Ook zul je ervaren dat je makkelijker bij je gevoel kunt komen als je jouw creatiekracht en je intuïtie inzet. De ambiance van de omgeving helpt ons daar ook nog eens een handje bij!

  Vooral wil ik je een ontspannende dag bezorgen waar een beetje magie mag ontstaan en waarbij het je aan niets zal ontbreken!

  De locatie houd ik zo lang mogelijk geheim. Laat je gewoon lekker verrassen in de wetenschap dat je precies krijgt, en zelfs meer dan wat ik je beloof!

  Word jij één van de acht powervrouwen die er bij zijn?

  Voor de pilotprijs van EUR 247,– ben JIJ er bij! Wees snel want er is slechts plek voor ACHT vrouwen,

  Even voorstellen

  Sylvia is opgegroeid met een narcistische moeder waarbij geen ruimte was om haar eigen identiteit te ontwikkelen. Zij heeft zich lang het onbegrepen meisje gevoeld dat zich niet gehoord en gezien voelde en wat niet aan de verwachtingen van anderen kon voldoen. Het moment waarop ze besloot dat zij zich niet langer wilde laten leiden door haar negatieve emoties en laag zelfbeeld was het moment dat ze naar een oplossing rondkeek. Zij vond dit in een begeleiding met behulp van een methodiek, Creatrix®, speciaal ontwikkeld voor het vrouwenbrein.

  Zij vindt het doodzonde dat vrouwen zichzelf onnodig klein houden en de situatie in stand houden waar ze in zitten terwijl ze niet gelukkig zijn.  Sylvia gunt het elke vrouw om zichzelf terug te vinden waarbij zij de vrolijke versie van zichzelf worden. Zij helpt daarom nu zelf vrouwen om hun hart te bevrijden van emotionele ballast met behulp van de methodiek die haar zelf geholpen heeft om weer thuis te komen in zichzelf!

  Meer over Sylvia

  Voor meer activiteiten:

  Aju Paraplu Gesprek

  vrijblijvend onderzoekend gesprek

  Vrouwen Power Hour

  online uurtje met vrouwen onder elkaar

  The Female Focus

  Online Masterclass