Sjoukje van Profbloggers: “Wat een verschil maakt zo’n traject met Sylvia! Ik heb zoveel minder last van belemmerende gedachten sinds ik dit gedaan heb. Wat ik er vooral prettig aan vind, is dat je niet hoeft te gaan rommelen in je verleden, maar dat je gewoon aan de slag gaat met waar je al zo lang tegen aanloopt. Sylvia is daarnaast ook echt een heerlijk mens. Ze luistert heel goed naar je en is echt betrokken bij het resultaat. Ik kan een Creatrix®-traject met Sylvia iedereen aanraden!

Sjoukje

Stephanie van Kies Company: “Creatrix® – Iets ongrijpbaars dat ingrijpend mijn leven heeft veranderd. Sylvia helpt in een veilige omgeving de wortel van je negatieve overtuigingen te verwijderen. Je hoeft er niet mee aan het werk. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. Zo hebben we bij mij na 2 sessies de angst om arrogant gevonden te worden en de angst om door de mand te vallen compleet gedeletet. Een paar weken later gaf ik een presentatie voor 92 mensen in het Engels en echt waar, ik was totaal niet angstig of nerveus. Ik was enkel bezig met de boodschap brengen. Precies zoals ik bij Sylvia had behandeld. Het is inmiddels ruim een half jaar geleden dat ik bij haar was en ik heb al die tijd verder kunnen bouwen op de stevige basis die ik dankzij Creatrix® en met hulp van Sylvia heb kunnen neerzetten. Controle loslaten is voor mij best een ding, maar bij Sylvia is me dat gelukt met een prachtig resultaat als gevolg. Dank je wel voor je hulp en je geduld Sylvia”.

Stephanie

Batya van Meditatieve Kleurkunst: Een hele bijzondere aanpak de Creatrix®-aanpak. Helemaal als die wordt gegeven door Sylvia Schoofs. Vaste patronen doorbreken met behulp van het aanspreken van het vrouwenbrein. We zijn toch echt een beetje anders en dat is ok. Door middel van een verhalende begeleiding kom je zaken tegen die eenmaal aan de oppervlakte geen belemmering meer vormen. Dank je wel Sylvia!

Batya

Voor

Mijn eigen resultaat voor- en na Creatrix® is, hoewel ik op beide foto’s lach, zichtbaar af te lezen van mijn gezicht.

Ik straal weer!

Na

Elke keer begon ik vol goede moed aan een nieuwe lijnpoging. Maar als er wat gebeurde in mijn omgeving, bijvoorbeeld op het werk, dan verloor ik mij opnieuw in troost-eten. Dat gevoel was sterker dan mijn verstand dat heus wel wist dat ik die dingen die slecht voor mij waren beter niet te vaak kon nemen. We hebben met de methodiek die Sylvia gebruikt de emotie kunnen loskoppelen van het (eet)gedrag. Daardoor kon ik ineens heel anders met de emoties omgaan waardoor die emoties bijna als vanzelf geen vat meer kregen op mijn eetgedrag.”

Carola

Carola, Zo fijn om te zien hoe je alles nu met een heel andere bril bekijkt puur omdat het anders voelt!

Sylvia

Creatrix® – Iets ongrijpbaars dat ingrijpend mijn leven heeft veranderd. Sylvia helpt in een veilige omgeving de wortel van je negatieve overtuigingen te verwijderen. Je hoeft er niet mee aan het werk. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is echt waar. Zo hebben we bij mij na 2 sessies de angst om arrogant gevonden te worden en de angst om door de mand te vallen compleet gedeletet. Een paar weken later gaf ik een presentatie voor 92 mensen in het Engels en echt waar, ik was totaal niet angstig of nerveus. Ik was enkel bezig met de boodschap brengen. Precies zoals ik bij Sylvia had behandeld. Het is inmiddels ruim een half jaar geleden dat ik bij haar was en ik heb al die tijd verder kunnen bouwen op de stevige basis die ik dankzij Creatrix® en met hulp van Sylvia heb kunnen neerzetten. Controle loslaten is voor mij best een ding, maar bij Sylvia is me dat gelukt met een prachtig resultaat als gevolg. Dank je wel voor je hulp en je geduld Sylvia.

Stephanie

Stephanie, het was geweldig om te zien hoe je letterlijk en figuurlijk vleugels kreeg en boven jezelf uitsteeg. Je durfde te kiezen voor een hele specifieke doelgroep in je bedrijf KIES Company waarvan iedereen zei dat die doelgroep niet zat te wachten op jouw aanbod. Omdat je niet meer werd gedreven door je angsten en jij je ook niet meer liet leiden door wat anderen er van vonden, kon je bij jezelf blijven en de keuzes maken die voor jou goed voelen!

Sylvia

Mijn eetpatroon was best ok en toch viel ik maar niet af. Dat irriteerde mij. Uit de zeer gerichte sessies bleek dat ik angst had voor leegte. Dat verklaarde waarom ik maar door ging in mijn werk, want ik was bang dat als ik mijzelf momenten van ontspanning zou gunnen en dus even helemaal niets deed, ik zou voelen hoe leeg mijn bestaan eigenlijk was. Ik vulde de leegte die ik voelde of eigenlijk juist niet wilde voelen onbewust ook op met eten. Daardoor luisterde ik niet naar mijn verzadigingsgevoel en at ik standaard meer dan waar mijn lijf behoefte aan had. Toen we de blokkade die daarop zat hadden doorbroken, kon ik het signaal dat mijn lijf genoeg had weer herkennen waardoor ik bijna als vanzelf minder én anders eet. Ik had niets gehad aan het volgen van wéér een afvalprogramma omdat daarmee de achterliggende oorzaak van het probleem niet kon worden opgelost. Ik wist zelfs niet eens dat ik deze angst had, althans niet bewust. Daarom zocht ik ook steeds in de verkeerde hoek naar een oplossing. Ik snapte maar niet waarom mijn lijf niet reageerde op mijn afvalpogingen, totdat Sylvia mij liet ontdekken dat er mogelijk wat anders aan de hand was. Toen zag ik het opeens en konden we aan de slag!”

Debby

Debby, het was magisch om te ervaren hoe we al snel bij de wortel kwamen en dat het issue uit totaal onverwachte hoek kwam. Je lijf bewees ons dat we de goede wortel te pakken hadden want je lichaam reageerde en de eerste 8 kilo gingen er bijna als vanzelf af.

Sylvia

Voor

Mijn eigen resultaat voor- en na Creatrix® is, hoewel ik op beide foto’s lach, zichtbaar af te lezen van mijn gezicht.

Ik straal weer!

Na