Het verhaal van Anneke

Anneke wilde geen last meer hebben van haar minderwaardigheidscomplex. Het beïnvloedde haar leven en de manier waarop zij dacht dat mensen naar haar keken en met haar omgingen.

Lees ook het interview met Anneke 2,5 jaar later.

Het verhaal van Djenna

Toen Djenna bij mij kwam was ze zichtbaar aan gedaan. Djenna wist niet meer waar ze goed aan deed. Ze twijfelde over alles en was bang om de verkeerde keuzes te maken. 

Lees ook het interview met Djenna ruim een jaar later.

Meer interviews met:

Stephanie

Sjoukje van Profbloggers: “Wat een verschil maakt zo’n traject met Sylvia! Ik heb zoveel minder last van belemmerende gedachten sinds ik dit gedaan heb. Wat ik er vooral prettig aan vind, is dat je niet hoeft te gaan rommelen in je verleden, maar dat je gewoon aan de slag gaat met waar je al zo lang tegen aanloopt. Sylvia is daarnaast ook echt een heerlijk mens. Ze luistert heel goed naar je en is echt betrokken bij het resultaat. Ik kan een Creatrix®-traject met Sylvia iedereen aanraden!

Sjoukje

Batya van Meditatieve Kleurkunst: Een hele bijzondere aanpak de Creatrix®-aanpak. Helemaal als die wordt gegeven door Sylvia Schoofs. Vaste patronen doorbreken met behulp van het aanspreken van het vrouwenbrein. We zijn toch echt een beetje anders en dat is ok. Door middel van een verhalende begeleiding kom je zaken tegen die eenmaal aan de oppervlakte geen belemmering meer vormen. Zo dacht ik altijd dat ik chaos in mijn leven nodig had terwijl dat niet zo is. Maar dat was wat ik kende. En dus wilde ik er heel lang geen afscheid van nemen. Nu na Creatrix® weet ik: rust is beter. Dan ben ik juist krachtiger. En zo voelt het ook!

Batya

Stephanie van KIES Company: “Creatrix® – Iets ongrijpbaars dat ingrijpend mijn leven heeft veranderd. Sylvia helpt in een veilige omgeving de wortel van je negatieve overtuigingen te verwijderen. Zo hebben we bij mij na 2 sessies de angst om arrogant gevonden te worden en de angst om door de mand te vallen compleet gedeletet. Vlak daarna gaf ik een presentatie in het Engels voor 92 mensen en was ik totaal niet angstig of nerveus. Ik was enkel bezig met de boodschap over brengen. Sindsdien heb ik verder kunnen bouwen op een stevige basis die ik dankzij Creatrix®  en met de hulp van Sylvia heb kunnen neerzetten. Controle loslaten was voor mij beste een ding maar bij Sylvia is me dat gelukt. Dank voor je hulp en geduld Sylvia”

Stephanie