Een kleurrijk leven

 

Belemmerende gedachten en negatieve emoties kunnen heel hardnekkig zijn en je aardig in de weg zitten. Zo hardnekkig dat ze hun functie verliezen en de regie overnemen. Ze werken verlammend. Figuurlijk en zeker ook letterlijk. Je voelt ze in je lijf.

Ook trauma’s en nare (jeugd)ervaringen kunnen als een blokkade werken waardoor je op onverwachte momenten getriggerd wordt waardoor je van slag raakt.

Trauma’s en ook belemmerende gedachten die de regie hebben overgenomen, leiden je af van jouw innerlijke (gevoels)wereld.

Zaterdag 20 november 2021 ga je in een workshop helend schilderen op een creatieve manier uiting geven aan je emoties, gedachten en herinneringen door creatief om te gaan met verf. Je hoeft hier niet voor te kunnen tekenen of schilderen. We laten jouw onderbewuste spreken waardoor je zowel meditatief als intuïtief uiting geeft aan dat wat je diep van binnen ervaart. Het is als praten zonder woorden.

Sylvia geeft je inzicht in de belevingswereld van een vrouw. Voor een vrouw is het belangrijk dat haar gevoelswereld klopt met haar mindset. Een vrouw wil gelukkig zijn in het nu. Alleen dan is zij in staat om haar creatiekracht aan te spreken. 

Na een overvloedige lunch helpt Maaike je om op een creatieve manier bij je gevoel te komen en om op een beeldende manier meer van jouw blokkades te laten gaan wat bevrijdend en helend voor je werkt. 

Ieder op hun eigen speelse en ludieke wijze laten Maaike en Sylvia je dichter bij je gevoel en jouw creatiekracht komen. Beiden doen dat op interactieve wijze.

We sluiten de dag af met een drankje en een hapje en dan is het weer tijd om naar huis te gaan.

Denk je nu, leuk dat geklieder met verf! Geef je snel op.

Er is slechts plek voor VIER personen. De workshop is van 10.00 uur tot 16.00 uur in het atelier van Maaike in Leimuiden. Jouw investering: EUR 149,–.

Een andere workshop volgen van Maaike en Sylvia?