Workshop: Jij bent een KEI van een VROUW!

 

We dragen allemaal ballast met ons mee. Ballast in de vorm van nare (jeugd)ervaringen, constant aanwezige negatieve gedachten, negatieve emoties, en blokkades waardoor we minderwaardig over ons zelf zijn gaan denken.

De zwaarte van gebeurtenissen kunnen we jaren voelbaar met ons meedragen en vormen zo letterlijk en figuurlijk een last voor ons.

Sylvia en Maaike zijn twee sterke vrouwen die de handen ineen hebben geslagen om jou op zaterdag 23 oktober 2021 een KEI van een workshop te kunnen geven. In een hele dag nemen ze je mee in de creatieve werking van het brein en gaan we daar ook actief mee aan de slag. Beiden doen dat ieder op een speelse en vooral interactieve manier. 

Sylvia geeft je inzicht in de werking van het onderbewuste brein. We zijn namelijk kampioen ons zelf voor de gek houden waardoor het zo moeilijk kan zijn om de vicieuze cirkel te doorbreken. Je kunt je brein ook te slim af zijn. Wie schuilt er onder al die lagen van onzekerheid en zou je graag weer tevoorschijn toveren?

Na een overvloedige lunch neemt Maaike je mee naar jouw creatieve wereld. Samen gaan we keien beschilderen of beplakken. De kei kan staan voor de ballast die jij al die tijd met je mee hebt gesleept en in de workshop los wilt laten. Of je versiert de kei zodanig dat deze symbool staat voor wie je NU bent.

Ieder op hun eigen wijze geven Maaike en Sylvia je hiermee inzicht in jouw gedrag en je gewoonten en hoe jij je altijd staande hebt weten te houden.

We sluiten de dag af met een drankje en een hapje en dan is het weer tijd om naar huis te gaan met jouw eigen KEI.

Denk jij nu: KEI-gaaf! Geef je dan meteen op!

Er is slechts plek voor VIER personen. De workshop is van 10.00 uur tot 16.00 uur in het atelier van Maaike in Leimuiden. Jouw investering: EUR 149,–.

Een andere workshop volgen van Maaike en Sylvia?