Ontdek jouw creatiekracht!

Workshops met Maaike en Sylvia
 

 

  •  Zie jij altijd beren op de weg?
  •  Luister je naar al die negatieve stemmetjes die jou vertellen dat je niet goed genoeg bent?
  •  Durf jij je mooiste dromen niet na te jagen?
  •  Loop jij tegen blokkades aan die jou verhinderen om gelukkig te zijn?
  •  Ervaar je de invloed van een onverwerkt trauma?

Waar jij je ook door laat tegenhouden in het leven, er is altijd een uitweg om (oude) obstakels, klein of groot, op jouw levenspad op te ruimen waardoor je de weg voor jezelf vrij maakt om vooruit te komen.

Maaike en Sylvia zijn twee vrouwen die hun krachten hebben gebundeld om jou te laten ervaren dat welke kracht er in jouw zit en hoe je deze kunt aanboren.

Wij weten in onze workshops zware thema’s luchtig te maken. Op creatieve en speelse wijze nemen wij jou mee op een intuïtieve reis dichter naar je hart en mag je dat wat jou niet dient achterlaten. Wij laten ons beiden leiden door onze creatiekracht en intuïtie plus de dynamiek van de groep om jou een leuke, ontspannende, creatieve en interactieve dag te bezorgen.

Sylvia

De workshops:

Zaterdag 23 oktober workshop: Een Kei van een Vrouw

Zaterdag 20 november workshop: Helend Schilderen

Zaterdag 18 december workshop: Koester Jouw Innerlijk Kind

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Je kunt ze natuurlijk ook alle drie volgen of 2 naar keuze. Dat is helemaal jou!

Jouw investering

Wij bieden je een volledig verzorgde dag inclusief materialen, alle dranken en versnaperingen, een gezonde voedzame lunch én een drankje en een hapje na afloop.

Er geldt een vroegboekkorting bij boeking vóór 30 september van EUR 10,– , EUR 20,– en EUR 30,– op onderstaande tarieven.

Programma en locatie

09.30 – 10.00 uur: Inloop en ontvangst met koffie/thee

10.00 – 12.30 uur: workshopgedeelte verzorgd door Sylvia

12.30 – 13.15 uur: lunch en tijd voor een ommetje

13.15 – 16.00 uur: workshopgedeelte verzorgd door Maaike

16.00 – 16.45 uur: afsluiting met een drankje en een hapje

Alle workshops vinden plaats in het atelier van Maaike in Leimuiden aan De Griede 15. Er is per workshop plek voor slechts VIER personen.

 

Voor wie zijn deze workshops geschikt?

In principe voor elke vrouw die dichter bij zichzelf wil komen wanneer blokkades of onverwerkte trauma’s je in de weg zitten. Je moet wel bereid zijn om te durven kijken naar jezelf met het vertrouwen dat iets wat in het dagelijkse leven misschien zwaar voelt, in de workshops licht wordt gemaakt door de wijze waarop we aan de slag gaan. We willen je vooral een LEUKE ONTSPANNENDE dag bezorgen! Daarom is de workshop óók geschikt voor vrouwen die het gewoon leuk vinden om zichzelf beter te leren kennen!

Geef je op!

Vermeld er even bij voor welke workshop(s) jij je graag aanmeldt.

Even voorstellen: Maaike

Maaike helpt lotgenoten met het verwerken van seksueel misbruik door middel van creatieve therapie. Hierbij druk je emoties, herinneringen en gedachten uit door creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld verf, een ruimtelijk beeld, een tekening. Zo hoef je er geen woorden aan te geven. Je komt dichter bij je gevoel. Je gaat je steeds vrijer voelen en komt veerkrachtiger in het leven te staan.

Maaike heeft zelf te maken gehad met vroeg seksueel misbruik. Zij kon het trauma verwerken op het moment dat ze terug durfde te gaan naar de herinneringen ervan. Omdat ze al beeldend kunstenaar is, voelde het voor haar heel natuurlijk om de pijn en de angsten die voort zijn gekomen uit het misbruik creatief en beeldend te verwerken. Dit werkte voor haar erg helend waardoor ze er haar missie van heeft gemaakt om andere vrouwen hierin te begeleiden door middel van creatieve therapie, zodat ze weer vrij en onbevangen in het leven komen te staan. Maaike gelooft en heeft zelf ervaren dat er een leven is ná je trauma als je maar durft te kijken! Een leven waarin je weer vooruit kunt blikken in plaats van altijd maar achterom blijven kijken.

Meer over Maaike

Even voorstellen: Sylvia

Sylvia helpt vrouwen die een moeizame of slechte relatie hebben met één van de ouders. De relatie is bepalend (geweest) voor de wijze waarop deze vrouwen in het leven staan. Sylvia zorgt er voor dat zij zichzelf weer terugvinden waarbij zij de vrolijke versie van zichzelf worden en weer regisseur zijn over hun eigen leven.

Sylvia is opgegroeid met een narcistische moeder waarbij geen ruimte was om haar eigen identiteit te ontwikkelen. Zij heeft zich lang het onbegrepen meisje gevoeld dat zich niet gehoord en gezien voelde en wat niet aan de verwachtingen van anderen kon voldoen. Het moment waarop ze besloot dat zij zich niet langer wilde laten leiden door haar negatieve emoties en laag zelfbeeld was het moment dat ze naar een oplossing rondkeek. Zij vond dit in een begeleiding met behulp van een methodiek, Creatrix®, ontwikkeld voor het vrouwenbrein waarbij wordt uitgegaan van de creatiekracht van vrouwen. Nu helpt ze zelf vrouwen om hun hart te bevrijden van emotionele ballast. Sylvia gelooft dat je niet bent wat jou is overkomen en dat je altijd een nieuw verhaal kunt schrijven als het huidige verhaal je niet bevalt.

Meer over Sylvia

Alle Workshops

Kei van een vrouw

Zaterdag 23 oktober

Helend schilderen

Zaterdag 20 november

Koester Jouw Innerlijk Kind

Zaterdag 18 december